Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ιγνάτιος Καϊτεζίδης: Ενωμένοι θα δώσουμε την «μάχη» για τον δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ώρες η πρώτη συνεδρίαση της δημοτικής παράταξης του Ιγνατίου Καϊτεζίδη, μετά την ανακοίνωση της οριστικής απόφασης του δημάρχου Πυλαίας – Χορτιάτη να μην είναι υποψήφιος στον κεντρικό δήμο και να διεκδικήσει εκ νέου τον δημαρχιακό θώκο Πυλαίας – Χορτιάτη.

Τον κ. Καϊτεζίδη, υποδέχτηκαν τα μέλη της παράταξης «Δύναμη Ενότητας» με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα δείχνοντας τόσο την στήριξή τους στο πρόσωπό του, όσο και την ικανοποίησή τους με την απόφασή του παραμείνει στο δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη, διεκδικώντας εκ νέου την δημαρχία.

Στην ομιλία του ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης τόνισε ότι η αγάπη και η εμπιστοσύνη των συνδημοτών του δεν του επέτρεψαν να δεχθεί την τιμητική πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον δήμο Θεσσαλονίκης, ενώ ανέφερε ότι ο μοναδικός οδηγός του είναι ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη, όπου «όλοι μαζί ενωμένοι και ακόμα πιο δυνατοί θα δώσουμε την μάχη στις εκλογές του Μαΐου», συνεχίζοντας το έργο που ξεκίνησε με τους συνεργάτες του πριν 12 χρόνια.

Τον λόγο πήραν αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι δήλωσαν την αφοσίωσή τους στον κ. Καϊτεζίδη, αλλά και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Μιχάλης Γεράνης, ο οποίος δήλωσε την αμέριστη στήριξη ολόκληρης της δημοτικής ομάδας στο πρόσωπο του δημάρχου.

Τελευταία άρθρα

Αντιπροσωπεία του Δήμου Δελφών στο Λεβερκούζεν

Συμμετείχε στο Εργαστήριο «Αστική ανάπτυξη - Δημοκρατία - Πολιτισμός Μνήμης».

43 λεπτά ago

Συνάντηση Λιβάνιου-Ταμπουρίδη – Στο επίκεντρο οι χρηματοδοτήσεις

Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών, Θεόδωρο Λιβάνιο, είχε ο Δήμαρχος Κάτω Νευροκοπίου, Λευτέρης Ταμπουρίδης.

1 ώρα ago

Κοινή παρέμβαση Δημάρχων της Άρτας για τη στήριξη των παραγωγών πράσινης επιτραπέζιας ελιάς

Οι τρεις Δήμαρχοι μεταφέρουν στην Πολιτεία την έντονη ανησυχία που επικρατεί μεταξύ των παραγωγών για…

2 ώρες ago

Αθήνα: Νέο βήμα για μια πόλη προσβάσιμη σε όλους

Μια νέα παρέμβαση στον πυρήνα της πρωτεύουσας επιχειρεί να κάνει την καθημερινή μετακίνηση πιο αυτόνομη…

3 ώρες ago

Νέα παρέμβαση 1 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια στο οδικό δίκτυο της Λακωνίας

Πρόκειται για την πράξη «Συντήρηση της Εθνικής Οδού 39 Τρίπολη – Σπάρτη – Γύθειο και…

3 ώρες ago