Πε. Απρ 18th, 2024

Καϊτεζίδης: Δε θα είμαι υποψήφιος για τον δήμο Θεσσαλονίκης

Παρά τις φήμες των τελευταίων ημερών για την υποψηφιότητα του Ιγάτιου Καϊτεζίδη στον δήμο Θεσσαλονίκης με το χρίσμα της ΝΔ, “ήρθε” σήμερα η αρνητική του απάντηση στην πρόταση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, με ανακοίνωση του πριν από λίγο.

Συγκεκριμένα,  ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη, ανέφερε: «Ο δήμος μου και η αγάπη των συμπολιτών μου είναι ο οδηγός μου και στις επόμενες εκλογές. Τα λόγια αυτά είπα και στον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη σε πρόσφατη συνάντησή μας με αφορμή κάποια δημοσιεύματα που με εμφάνιζαν ως πιθανό υποψήφιο για τον Δήμο της Θεσσαλονίκης».

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «με τους συνεργάτες μου, κυρίως όμως με όλους τους συνδημότες μου συνεχίζουμε το έργο που ξεκινήσαμε σε κάθε γωνιά του μεγάλου μας δήμου. Προχωράμε ενωμένοι και δημιουργικοί. Πιο πολλοί από κάθε άλλη φορά. Με κοινή στέγη έναν μεγάλο συνδυασμό που τους χωρά όλους. Με την εμπιστοσύνη του κόσμου, δίπλα στους συνδημότες μας όπως πάντοτε.»

Ο κ. Καϊτεζίδης, όπως είχαμε αποκαλύψει στο kalpi19.gr, συναντήθηκε την Πέμπτη, στα γραφεία της Πειραιώς με στελέχη του κόμματος, εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα της πιθανής καθόδου του στον κεντρικό δήμο. Ωστόσο, η συγκέντρωση πολλών «γαλάζιων» υποψηφιοτήτων στον δήμο Θεσσαλονικής και το «αντάρτικο» του Γιώργου Ορφανού, φαίνεται να λειτούργησαν σαν καταπέλτης στην τελική του απόφαση.

Αναμένουμε αύριο στην καθορισμένη συνάντηση του δημάρχου Πυλαίας – Χορτιάτη με τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του, την εκ νέου υποψηφιότητα Καϊτεζίδη, για τον δήμο  Πυλαίας – Χορτιάτη, όπου κατέχει τον δημαρχιακό θώκο τα τελευταία 14 χρόνια.