Τρ. Απρ 23rd, 2024

Τα δύο ονομάτα που «παίζουν» για τον δήμο Θεσσαλονίκης από τη ΝΔ

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η ΝΔ για την επιλογή του υποψηφίου που θα λάβει το «γαλάζιο» χρίσμα για τον δήμο Θεσσαλονίκης, εν όψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Επικρατέστερος υποψήφιος για να διεκδικήσει τον δήμο Θεσσαλονίκης με την στήριξη της Πειραιώς, είναι ο πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού της ΝΔ, Γεώργιος  Ορφανός.

Ωστόσο, την υποψηφιότητα με «γαλάζια» στήριξη διεκδικεί και ο πρόεδρος του Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Πάρης Μπίλλιας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του Voria.gr, πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη. Οι δύο άνδρες συνομίλησαν και ο κ. Μπίλλιας εκδήλωσε ενδιαφέρον να είναι υποψήφιος στον δήμο Θεσσαλονίκης, με την στήριξη της ΝΔ.

Η τελική απόφαση του προέδρου της ΝΔ για την υποψηφιότητα που θα λάβει τις «ευλογίες» του κόμματος αναμένεται να ανακοινωθεί μεταξύ της 26ης και 28ης Οκτωβρίου, όταν ο πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο επετειακών εκδηλώσεων.