Σα. Απρ 20th, 2024

Ιωάννης Βουτσινάς: Ο Πειραιάς χρειάζεται τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά, βρέθηκε σήμερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με τον πρόεδρο Ιωάννη Βουτσινά και τα μέλη του επιμελητηρίου. Συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί η δημοτική αρχή να παρέμβει.

Επιπλέον, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο το οποίο παρήγαγε η δημοτική αρχή του Γιάννη Μώραλη αυτά τα 5 χρόνια, καθώς και τα μεγάλα έργα τα οποία έχουν δρομολογηθεί όπως η Ανάπλαση στο Μικρολίμανο και θα ενισχύσουν την τοπική οικονομία και θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας.

Μάλιστα, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά, εξέδωσε ανακοίνωση μετά την συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίον χαρακτηρίζει προσωπικότητα με εμβέλεια στο παγκόσμιο γίγνεσθαι στην ναυτιλία, στην πόλη του Πειραιά και ευρύτερα στο επιχειρείν, αλλά και τον Ηγέτη του Ολυμπιακού του ομάδας που αποτελεί σύμβολο για το μεγάλο λιμάνι.

Τέλος, προσθέτουν στην ανακοίνωσή τους πως, συμφώνησαν με το Βαγγέλη Μαρινάκη, το Ε.Ε.Π, ως θεσμικός παράγοντας, θα συνεχίσει και θα ενισχύσει την συνεργασία του με την δημοτική αρχή.

Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο τύπου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά:

Πηγή: peiraiasnews.gr