Κυ. Απρ 28th, 2024

Σε δυνατό «χαρτί» του Πειραιά Νικητή εξελίσσεται η δημοσιογράφος Ανδριάνα Ζαρακέλη

Όταν ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης την καλωσόρισε στον ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΙΚΗΤΗ, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλο τόνισε ότι «η Ανδριάνα δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις». Ο λόγος για τη γνωστή δημοσιογράφο Ανδριάνα Ζαρακέλη η οποία μέρα με τη μέρα εξελίσσεται σε ένα από τα πιο δυνατά “χαρτιά” του συνδυασμού και φαίνεται ότι δίνει ιδιαίτερη ώθηση στην προσπάθεια του νυν δημάρχου για την εκ νέου επικράτηση στις επερχόμενες εκλογές.

Και πράγματι η Ανδριάνα Ζαρακέλη, γέννημα θρέμμα του Πειραιά, αποτελεί ένα δημοφιλές και αγαπητό πρόσωπο της τοπικής κοινωνίας, όχι μόνο εξαιτίας της μακρόχρονης πορείας της στον χώρο της δημοσιογραφίας αλλά κυρίως μέσα από την έντονη κοινωνική δραστηριότητα που έχει αναπτύξει στην πόλη και την αστείρευτη αγάπη που τρέφει για τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε, όπως σχολιάζουν άνθρωποι που βρίσκονται κοντά της.

Η ίδια έχει μια πλούσια σταδιοδρομία ως δημοσιογράφος του ελεύθερου πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς τα τελευταία 23 χρόνια εργάζεται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, σε εφημερίδες  τηλεόραση και ραδιόφωνο ως δημοσιογράφος του ελεύθερου πολιτικού ρεπορτάζ, πράγμα που τη βοηθάει να έχει καλύτερη εικόνα για τα προβλήματα της κοινωνίας, ενώ αυτό το διάστημα παρουσιάζει την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του «ΝΕΟ EPSILON» αλλά και το κεντρικό magazinο στο ραδιόφωνο «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1».

Κατέρχεται για πρώτη φορά στη «μάχη» της κάλπης, στο πλευρό του Γιάννη Μώραλη για τον οποίο έχει δηλώσει ότι «την τετραετία που πέρασε, πέτυχε σημαντικές βελτιώσεις και δομικές αλλαγές στην πόλη μας, δρώντας σε δύσκολες συνθήκες και πολιτικές αντιξοότητες».

Όπως αναφέρουν έμπειροι αυτοιδιοικητικοί της περιοχής, η Ανδριάνα Ζαρακέλη εξελίσσεται μέρα με τη μέρα σε μία εξαιρετικά δυναμική υποψηφιότητα για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές, ενώ η ίδια δηλώνει διατεθειμένη να προσφέρει με όλες τις δυνάμεις για την ανάπτυξη και την ανάδειξη του δήμου Πειραιά με αποκλειστική προτεραιότητα να συμβάλλει στο όραμα του δημάρχου ώστε «τα παιδιά μας να μεγαλώνουν σε μια πόλη–πρότυπο».

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας της, η κα Ζαρακέλη παρά το “φορτωμένο” πρόγραμμα της ως εργαζόμενη και μητέρα, δε χάνει την ευκαιρία να περπατά στους δρόμους και της γειτονιές του Πειραιά και να συνομιλεί με τους κατοίκους της πόλης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους. Κάτι βέβαια που έκανε και πριν, καθώς όπως λένε όσοι την γνωρίζουν καλύτερα «μια βόλτα στον Πειραιά για την Ανδριάνα είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία».