Πα. Απρ 19th, 2024

Στο πλευρό του Μπακογιάννη ο Θεοδωράκης: Τον εκτιμώ γιατί δεν πολιτεύεται αφ’ υψηλού

Τη φήμη που υπάρχει εδώ και αρκετό διάστημα για τη συμπόρευση του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη με τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, επιβεβαίωσε με σημερινή του δήλωση στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Όπως ανέφερε ο ίδιος ο κ. θεοδωράκης, οι δύο άνδρες έχουν συναντηθεί 2-3 φορές μετά και την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Κώστα Μπακογιάννη και όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το kalpi19.gr, έχουν συμφωνήσει σε πολλά σημεία για την επόμενη μέρα στον δήμο της Αθήνας και όλα αυτά που θα πρέπει να γίνουν προκειμένου η πόλη να “ανασάνει” ξανά.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε ότι έχει εκτιμήσει στον Κώστα Μπακογιάννη ότι δεν πολιτεύετα αφ’ υψηλού και δείχνει να αντιμετωπίζει με σοβαρότητα τα προβλήματα της Αθήνας. Επίσης ο Σταύρος Θεοδωράκης στάθηκε στο γεγονός ότι ο υποψήφιος για τον δήμο Αθηναίων βρίσκεται καθημερινά πλέον στις γειτονιές της πόλης, πράγμα που θα του δώσει και το πλεονέκτημα να γνωρίζει από κοντά τα σοβαρά ζητήματα που έχουν στην καθημερινότητα τους οι πολίτες της πρωτεύουσας.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι πολύ κοντά στην επίσημη ανακοίνωση της στήριξης του ίδιου και του Ποταμιού στον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.