Τρ. Απρ 16th, 2024
Σωκράτη Ελ Γκαμαλί

Ο Σωκράτης από το Power of Love υποψήφιος στον Δήμο Ζωγράφου

Ο λόγος για τον Σωκράτη Ελ Γκαμαλί, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι παιχνίδι του ΣΚΑΙ, «Power of Love» ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος με την παράταξη «Πολίτες σε δράση» για τον Δήμο Ζωγράφου.

Η ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Instagram:

 

View this post on Instagram

 

Φίλοι μου αγαπημένοι , είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την οριστικοποίηση της συμμετοχής μου στο ψηφοδέλτιο της παράταξης “ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ” για τον δήμο Ζωγραφου !! Ο λόγος της απόφασης μου αυτής είναι η αγάπη μου για τον δήμο αυτόν που μεγάλωσα και διαμένω , η αγάπη και ο σεβασμός για τους συνανθρώπους μου , το σχέδιο της παράταξης αλλά και η αποστασιοποίηση της από κομματικές κατεύθυνσεις !! #Με ειλικρίνεια και διαφάνεια💪

A post shared by Sokratis_El (Official) (@sokratis_el_) on

«Φίλοι μου αγαπημένοι, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την οριστικοποίηση της συμμετοχής μου στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Πολίτες σε Δράση» για τον δήμο Ζωγραφου. Ο λόγος της απόφασης μου αυτής είναι η αγάπη μου για τον δήμο αυτόν που μεγάλωσα και διαμένω, η αγάπη και ο σεβασμός για τους συνανθρώπους μου, το σχέδιο της παράταξης αλλά και η αποστασιοποίηση της από κομματικές κατευθύνσεις !! #Με ειλικρίνεια και διαφάνεια».