Α΄ ΑΘΗΝΩΝ

Στο 5ο διαμέρισμα με τον Μπακογιάννη η Μαρία Κοκκινάκη

Στον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη «Αθήνα Ψηλά», στο ψηφοδέλτιο για την 5η Κοινότητα της Αθήνας, ξεχωρίζει η υποψηφιότητα της Μαρίας Κοκκινάκη.

H υποψήφια γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, στα Άνω Πατήσια και έχει καταγωγή από τα Χανιά. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MBA με εξειδίκευση στα Χρηματοοικονομικά από το Brunel University London καθώς και απόφοιτος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών (BSc) από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος – Deere College.

Διαθέτει άνω των είκοσι ετών εργασιακή εμπειρία έχοντας καλύψει καίριες διευθυντικές θέσεις στον τομέα της Επενδυτικής Τραπεζικής και των Κεφαλαιαγορών σε Χρηματοπιστωτικά και Τραπεζικά Ιδρύματα και έχει συμμετάσχει στην ολοκλήρωση σημαντικών συναλλαγών στους τομείς εξαγορών και συγχωνεύσεων, αναδιάρθρωσης και χρηματοδοτησης επιχειρήσεων, αγορών χρήματος και κεφαλαιου, διαχείρισης προβληματικών εταιριών δανείων και ιδιωτικοποιησεων. Έχει διατελέσει μέλος Δ.Σ. σε πλειάδα ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Η Μαρία Κοκκινάκη γνωρίζοντας την 5η Κοινότητα και τους ανθρώπους στις γειτονιές, έχει αναπτύξει σημαντικές πρωτοβουλίες και έχει συσπειρώσει ομάδες εθελοντών σε κοινωνικές και περιβαλλοντικές δράσεις. Πιστεύει ότι «αξίζει να ενεργοποιηθούμε ως πολίτες και να δουλέψουμε, με σχέδιο, αίσθημα ευθύνης και συλλογικό πνεύμα, όλοι μαζί για να καταφέρουμε να δώσουμε λύσεις».

Τελευταία άρθρα

Μεγάλη συμμετοχή στην «Ημέρα Ποδηλάτου» του Πειραιά

Από παιδιά με τα ποδήλατά τους γέμισε η πλατεία Κοραή στο κέντρο του Πειραιά, που…

1 ώρα ago

Συμπαραστάτης στο έργο του 4amea η Νίκαια

Την εκδήλωση του 4amea – Πανελλαδικού Υποστηρικτικού και Κοινωνικού Δικτύου AμεΑ, η οποία πραγματοποιήθηκε στην…

1 ώρα ago

Μελέτη για την αντιπλημμυρική προστασία της Δυτικής Αχαΐας

Η αντιπλημμυρική προστασία των περιοχών της Αχαΐας και η διευθέτηση των ρεμάτων σε όλη την…

4 ώρες ago

Εκδήλωση για τον εθελοντισμό στο Αιγάλεω

Αφιερωμένη στη βράβευση των εθελοντών και χορηγών των δράσεων Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ήταν η εκδήλωση που…

4 ώρες ago

Βολές Β. Σίμου στο ΥΠΕΝ για τη διαχείριση των απορριμμάτων

Στις επιπτώσεις από τη λειτουργία της χωματερής και τη διαχείριση των απορριμμάτων, με γνώμονα την…

5 ώρες ago

Μέτρα για την αντιπυρική περίοδο στο Ίλιον

Την υποχρέωση των πολιτών να καθαρίσουν οικόπεδα και ακάλυπτους χώρους που τους ανήκουν μέχρι και…

5 ώρες ago