Α΄ ΑΘΗΝΩΝ

Σε δυσχερή θέση ο Γερουλάνος μετά και τη συμπόρευση Μπακογιάννη – Τεντόμα

Σε ιδιαίτερα δυσχερή θέση έχει βρεθεί ο υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος μετά από αλλεπάλληλους εσφαλμένους χειρισμούς στην προεκλογική του εκστρατεία.

Σε αυτούς έρχεται να προστεθεί και η σημερινή απόφαση του επικεφαλής της πρωτοβουλίας πολιτών «Η Αθήνα είμαστε εμείς» Χρήστου Τεντόμα, να αποσύρει την υποψηφιότητά του για τον δήμο Αθηναίων και να συμπορευθεί με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη.

Πλέον, ο Παύλος Γερουλάνος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, μετά και τα απανωτά φάουλ στην προεκλογική του εκστρατεία που φαίνεται να του στοιχίζουν ακριβά σε δημοτικότητα και ποσοστά, όπως για παράδειγμα η πρόσφατη δήλωσή του ότι είναι πιο κοντά ιδεολογικά με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσο Ηλιόπουλο απ’ ό,τι με τον κ. Μπακογιάννη. Μια δήλωση που έγινε υπό το βάρος του άγχους για τις συμμαχίες στο δεύτερο γύρο των εκλογών, μη υπολογίζοντας ότι θα πρέπει πρώτα να κατακτήσει τη δεύτερη θέση, στον πρώτο γύρο των εκλογών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δηλώσεις του Παύλου Γερουλάνου έχουν οδηγήσει σε αποσυσπείρωση του στελεχιακού δυναμικού του Κινήματος Αλλαγής στην Ά Αθήνας, αλλά και της εκλογικής βάσης του κόμματος, που σύμφωνα με όλες τις μετρήσεις, τοποθετείται στο αντιΣΥΡΙΖΑ Μέτωπο.

Οι δηλώσεις Γερουλάνου προκάλεσαν τη δυσφορία του Κινήματος Αλλαγής ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, πυρά και μανία είναι και πολλά «πράσινα» στελέχη, λέγοντας σε κατ’ ιδίαν συνομιλίες ότι στην περίπτωση που υπάρξουν ανάλογες δηλώσεις θα αποσύρουν την στήριξή τους.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ φαίνεται όμως να χάνει και τους κεντρώους ψηφοφόρους στους οποίους είχε επενδύσει πολλά, με αφορμή τις δηλώσεις του για το θέμα της ιδωτικοποίησης στην αποκομιδή των σκουπιδιών, λέγοντας ότι  είναι  η λάθος λύση στο λάθος πρόβλημα. «Με τη στάση του στέλνει όλους τους Κεντρώους ψηφοφόρους του κόμματος προς τον Κώστα Μπακογιάννη», σημειώνουν με νόημα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και ο νοών νοείτω είναι το μήνυμα που στέλνουν στον Παύλο Γερουλάνο.

 

 

 

 

 

 

Τελευταία άρθρα

Δήμος Αθηναίων: Εγκαίνια Γραφείου Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας

Εγκαινιάστηκε από τον Δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, στο Σεράφειο Κέντρο Πολιτισμού και Αθλητισμού, το Γραφείο…

<span class="time_diff_disable">13:08 14-05-2024</span> ago

Νίκος Χαρδαλιάς: «Νέα σελίδα για τον ΕΔΣΝΑ, με διαφάνεια, χρηστή διαχείριση και αποτελεσματικότητα»

Στην αναγκαιότητα μητροπολιτικής διαχείρισης των αστικών απορριμμάτων της Αττικής, με διαδικασίες απόλυτης διαφάνειας και λογοδοσίας,…

<span class="time_diff_disable">11:24 14-05-2024</span> ago

Δήμος Αθήνας: Όχι στα μπόνους για τα ύψη των οικοδομών αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο

Στη 17η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τέθηκε προς συζήτηση το κρίσιμο ζήτημα της εφαρμογής των διατάξεων…

<span class="time_diff_disable">23:33 13-05-2024</span> ago

Ποια πρόσωπα συμμετέχουν στην Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΔΣΝΑ

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΔΣΝΑ (Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής), με…

<span class="time_diff_disable">19:38 13-05-2024</span> ago

Άνοιξε αυλαία μετά από… χρόνια το Δημοτικό Θέατρο Ν. Ιωνίας «ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΟΜΝΑΚΗΣ»

Άνοιξε ξανά η αυλαία του Δημοτικού Θεάτρου Ν. Ιωνίας «ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΟΜΝΑΚΗΣ» μετά από σχεδόν τέσσερα…

<span class="time_diff_disable">19:20 13-05-2024</span> ago

Έριξε… περισσότερο φως στον Άλιμο ο Ανδρέας Κονδύλης

Σε τέσσερα ακόμη σημεία της πόλης του Αλίμου, ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση και ενίσχυση του οδοφωτισμού…

<span class="time_diff_disable">19:14 13-05-2024</span> ago