Δε. Απρ 15th, 2024

«Ανοιχτή» στήριξη στον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη από τους βουλευτές της ΝΔ στην Κρήτη

Σε κοινή δήλωση στήριξης στον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη για την Περιφέρεια Κρήτης, προχώρησαν οι βουλευτές της ΝΔ Κρήτης Λευτέρης Αυγενάκης, Γιάννης Πλακιωτάκης και Γιάννης Κεφαλογιάννης  μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του και τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

“Για την Περιφέρεια Κρήτης η Παράταξή μας στηρίζει έναν νέο άνθρωπο, αυτοδιοικητικό, επιστήμονα που έχει υπηρετήσει από τη θέση του Περιφερειακού Συμβούλου τον τόπο και καλείται τώρα να δώσει τη μάχη από ένα άλλο μετερίζι”, αναφέρουν χαρακτηριστικά οι “γαλάζιοι” βουλευτές.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση που συνυπογράφουν οι βουλευτές της ΝΔ: 
“Ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης ανήκει στη νέα γενιά των αυτοδιοικητικών στελεχών του Κόμματός μας που διαθέτουν τις γνώσεις και τις ικανότητες να κάνουν έργο στην κοινωνία της Κρήτης.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αυτή την επιλογή ανταποκρίνεται στο καθολικό αίτημα για ανανέωση. Δίνει την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να μπουν στην πρώτη γραμμή της μάχης, να δοκιμαστούν και να προσφέρουν στο νησί μας.
Ο Αλέξανδρος, έχει την εμπειρία, τη θέληση και την φρεσκάδα, να εκφράσει το μέτωπο του εκσυγχρονισμού, της προόδου και της νέας εποχής για την Κρήτη που οραματιζόμαστε.
Την υπερήφανη Κρήτη για την ιστορία και την παράδοσή της, αλλά και την αισιόδοξη Κρήτη για το μέλλον της. Για την Κρήτη που η αυριανή Κυβέρνηση έχει θέσει σε απόλυτη προτεραιότητα.
Αλέξανδρε καλή επιτυχία! Είμαστε στο πλευρό σου!”

Λευτέρης Αυγενάκης, Γραμματέας Π.Ε. Ν.Δ. – Βουλευτής Ηρακλείου
Γιάννης Πλακιωτάκης, πρ. Πρόεδρος ΝΔ, πρ. Υπουργός, Βουλευτής Λασιθίου
Γιάννης Κεφαλογιάννης, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΝΔ – Βουλευτής Ρεθύμνου