Πε. Απρ 18th, 2024

Τον Κώστα Καραμανλή επισκέφθηκε ο Νίκος Ταχιάος – Τι συζητήθηκε

Συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, είχε το πρωί της Δευτέρας , για περίπου μια ώρα, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Νίκος Ταχιάος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο «εκλεκτός» της ΝΔ για τον δήμο Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε την Παναγή Κυριακού όπου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του πρώην πρωθυπουργού και συζήτησαν σε θερμό κλίμα αναφορικά με το “σκηνικό” που διαμορφώνεται στον κεντρικό δήμο εν όψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών αλλά και για τις εξελίξεις στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Η κουβέντα χαρακτηρίστηκε κι από τις δυο πλευρές ως «παραγωγική», ενώ οι δυο άνδρες συμφώνησαν να τα λένε συχνά και σε τακτική βάση. Αντικείμενο ήταν ο δήμος Θεσσαλονίκης και η κατάσταση στην πόλη, καθώς ο κ. Καραμανλής πάντα ενδιαφερόταν για τις εξελίξεις στην πόλη και τα τεκταινόμενα στα δημοτικά πράγματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kalpi9.gr, ο Κώστας Καραμανλής αφού του ευχήθηκε καλή επιτυχία, δήλωσε ότι θα είναι στο πλευρό του έχοντας την ξεκάθαρη στήριξη του.

Οι δύο άνδρες ανανέωσαν το ραντεβού τους και συμφώνησαν την επόμενη φορά να γίνει στη Θεσσαλονίκη.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε τον πρώην πρωθυπουργό για τον χρόνο που του διέθεσε, ενώ έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν ανεβάζοντας μια φωτογραφία από τις δημοτικές εκλογές του 1990 όταν ο νεαρός βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης “έβαζε πλάτη” για την εκλογή του Ντίνου Κοσμόπουλου ως δημάρχου Θεσσαλονίκης, ενώ στο πλευρό του βρίσκεται ο σημερινός υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ως δημοτικός σύμβουλος.

Δείτε την ανάρτηση του Νίκου Ταχιάου: