Την ξεκάθαρη στήριξή του στον υποψήφιο περιφέρειαρχη Πελοποννήσου εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης από την Τρίπολη , στην εκδήλωση που διοργάνωσαν οι ΝΟΔΕ Κορινθίας, Μεσσηνίας, Αργολίδας, Αρκαδίας και Λακωνίας, με κεντρικό ομιλητή τον Παναγιώτη Νίκα.
O πρόεδρος της ΝΔ μίλησε με πολύ θερμά λόγια για τον Παναγιώτη Νίκα, δίνοντας τέσσερις λόγους για τους οποίους ο κ. Νίκας θα πρέπει να υποστηριχθεί ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης, μιλώντας συγκεκριμένα για “Το ήθος και την ακεραιότητα του, την αυτοδιοικητική του εμπειρία στην Καλαμάτα, ότι έχει σχέδιο για την Πελοπόννησο και έκλεισε λέγοντας ότι “μου αρέσουν οι άνθρωποι που παίρνουν ρίσκα και ο Παναγιώτης Νίκας θα επανεκλεγόταν στην Καλαμάτα, αλλα πήρε το ρίσκο.”
Για τον Γιάννη Σμυρνιώτη
Εξερχόμενος του Πνευματικού Κέντρου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ρωτήθηκε αν θα υποστηριχθεί από τη Νέα Δημοκρατία ο Γιάννης Σμυρνιώτης για τον δήμο Τρίπολης, με τον ίδιο να απαντάει: “Ο Γιάννης Σμυρνιώτης είναι πολύ φίλος μου”.
Η ερώτηση επαναλήφθηκε με τον πρόεδρο της ΝΔ να επιμένει, με νόημα, λέγοντας: “Σας απάντησα μόλις τώρα. Ο Γιάννης Σμυρνιώτης είναι πολύ φίλος μου. Eίναι εξαιρετική περίπτωση.”
Με επτά αλλαγές που προέκυψαν έπειτα από τη διαδικασία της διαβούλευσης προχώρησε προς την τελική…
Την υποδέχτηκε ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.
Ο Δήμος Ορχομενού παρατείνει την προθεσμία υποβολής αιτήσεων για επανεγγραφές και νέες εγγραφές νηπίων στους…
Από την Τετάρτη 1 Ιουλίου έως και τη Δευτέρα 31 Αυγούστου, μαθητές Νηπιαγωγείου και Δημοτικού…
Παραχωρήθηκαν δωρεάν από την εταιρεία R Energy 1.
Λ. Μενδώνη: «Η προστασία και η ανάδειξη των σπουδαίων ιστορικών τεκμηρίων είναι προϋποθέσεις της βιώσιμης…