Πα. Απρ 19th, 2024

Επίσκεψη Πατούλη στη λαχαναγορά του Ρέντη: Από εδώ όπου χτυπά η καρδιά της τροφοδοσίας της Αττικής (pics)

O  υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος  Πατούλης επισκέφθηκε σήμερα την Κεντρική Λαχαναγορά του Ρέντη.

Ο κ. Πατούλης περιηγήθηκε στους χώρους της Λαχαναγοράς και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους εμπόρους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους με έμφαση τη μεγάλη φορολόγηση και τις υψηλές ασφαλιστικές εισφορές.
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης αναγνώρισε τις δυσκολίες και τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι έμποροι στην καθημερινότητα τους, επισημαίνοντας πως το κράτος οφείλει να είναι στο πλευρό τους δρομολογώντας πολιτικές, με στόχο την τόνωση της αγοράς.

Σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής:

« Επισκεφθήκαμε σήμερα την Κεντρική Λαχαναγορά του Ρέντη, εδώ όπου χτυπά η καρδιά της τροφοδοσίας της Αττικής.  Είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τους εμπόρους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Οι άνθρωποι αυτοί, σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, αγωνίζονται καθημερινά για να φτάνουν στα σπίτια των πολιτών της Αττικής τα καλύτερα προϊόντα.
Η πολιτεία οφείλει να τους στηρίξει με πολιτικές που θα δημιουργούν κίνητρα για την περαιτέρω αξιοποίηση των ελληνικών προϊόντων, τα οποία διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα τους.
Θα είμαστε στο πλευρό τους και θα προσπαθήσουμε να συμβάλλουμε προκειμένου να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα τους και να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας τους».