Τον Βόλο θα επισκεφθεί το ερχόμενο Σάββατο, ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης, προκειμένου να ανακοινώσει και επισήμως την στήριξη του κόμματος στο πρόσωπο την Νάνσυς Καπούλα για τον δήμο Βόλου εν όψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.
Ο κ. Αυγενάκης θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση που διοργανώνει η ΝΟΔΕ Μαγνησίας με θέμα : «Η πορεία προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές».
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν, επίσης ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο αναπλ. τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών της ΝΔ, Βουλευτής Μαγνησίας κ. Χρήστος Μπουκώρος, τα μέλη της Επιτροπής για την Προετοιμασία των Εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση κ. Κώστας Τζανακούλης τ. δήμαρχος Λαρισαίων, και κ. Μιχ. Ι. Σταυριανουδάκης Δήμαρχος Δήμου Δάφνης – Υμηττού, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ.
Η χρηματοδότηση γίνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Συνεχείς έλεγχοι για την προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος από τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ.
Σύμφωνα με ανάρτηση του Βασίλη Υψηλάντη, Προέδρου της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής, η Διάσκεψη των…
1.300 έργα ορεινής υδρονομίας για τη συγκράτηση των υδάτων και την προστασία από ακραία καιρικά…
Κοινός στόχος ο συντονισμός του Δήμου, της αθλητικής κοινότητας και της Πολιτείας, για τη διασφάλιση…
Ο Δήμος Καρπάθου εργάζεται ώστε τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί της Καρπάθου να βρίσκονται σε…