Δε. Απρ 15th, 2024

Υποψήφιος για τον δήμο Θηβαίων ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Αναστασίου

Την πρόθεσή του να διεδικήσει τον δημαρχιακό θώκο Θηβαίων, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, ανακοίνωσε ο δικηγόρος και αντιπεριφερειάρχης  Περιβάλλοντος, Στερεάς Ελλάδας, Γιώργος Αναστασίου.

Ο κ. Αναστασίου πήρε την απόφαση να κατέλθει ως υποψήφιος για τον δήμο Θηβαίων, στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο νυν δήμαρχος Σπύρος Νικολάου, ύστερα από δυο συναπτές θητείες δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος, αλλά θα μεταπηδήσει στην Αυτοδιοίκηση Β’ βαθμού ως υποψήφιος με τον συνδυασμό του Φάνη Σπανού για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Αναστασίου:

Με βαθύ σεβασμό και πλήρη επίγνωση των ευθυνών μου, έναντι των συμπολιτών μου και της κοινωνίας που ζω και υπηρετώ, δηλώνω το ενδιαφέρον μου και καταθέτω την απόφασή μου για την δημιουργία μιας νέας και ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης, που θα δοκιμασθεί στο στίβο των επερχόμενων εκλογών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και θα διεκδικήσει την ηγεσία του Δήμου Θηβαίων.

Οι Αυτοδιοικητικές εκλογές του επόμενου έτους είναι μια μεγάλη ευκαιρία για όλους μας που δεν πρέπει να χαθεί, ώστε «να βγούμε μπροστά» ως πολίτες, ως δημότες, ως κάτοικοι μιας περιοχής που τη γνωρίζουμε, την αγαπάμε, τη νοιαζόμαστε και την πονάμε, όσο κανείς άλλος, να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας τα έργα και τις υποδομές που ξέρουμε καλύτερα από τον καθένα ότι χρειάζεται ο τόπος μας για να του δώσουμε ουσιαστική προοπτική ανάπτυξης.

 Ήρθε η ώρα να τον σχεδιάσουμε οι ίδιοι τον αναπτυξιακό χάρτη του Δήμου Θηβαίων, ώστε να αφορά, ίσα και δίκαια, όλα τα δημοτικά διαμερίσματα, όλες τις περιοχές με σεβασμό στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, στις πραγματικές ανάγκες και στα «θέλω» τους, αφού η γνώμη του κάθε δημότη και της κάθε δημότισσας θα είναι απόλυτα σεβαστή και τίποτα δεν θα γίνεται ερήμην τους. Ο σεβασμός στους δημότες και τις δημότισσες σημαίνει ότι στη μάχη που θα δώσουμε ως δημοτική παράταξη δεν θα χωράνε κομματικά ή άλλα τέτοιου είδους στεγανά – θα έχουν θέση όλοι όσοι έχουν αγάπη για τον τόπο μας, ανιδιοτελή πρόθεση να συνεισφέρουν στην πρόοδο του Δήμου και διάθεση να προσφέρουν τις ικανότητες τους στην υπηρεσία των συνδημοτών τους.

Γνωρίζοντας λοιπόν τις ανάγκες, τις ιδιαιτερότητες, τις δυσκολίες αλλά και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας, σας καλώ όλες και όλους να ξεπεράσουμε τις αντιθέσεις μας και να οικοδομήσουμε το κοινό μας μέλλον σε μια προοπτική ανάπτυξης, με στόχο ένα Δήμο σύγχρονο, δημιουργικό, φορέα κοινωνικής αλληλεγγύης και πάνω απ’ όλα ανθρώπινο.