Τε. Απρ 24th, 2024

Τζιτζικώστας και Πατούλης στο «γαλάζιο» δείπνο στο Ελσίνκι

Στο τέλος της πρώτης ημέρας του συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ελσίνκι ολοκληρώθηκε και η αποστολή της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε σύσσωμη σε κεντρικό εστιατόριο της πόλης για να φάνε και να κουβεντιάσουν. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με βουλευτές και ευρωβουλευτές της ΝΔ και συνεργάτες του συγκεντρώθηκαν σε ένα φινλανδικό εστιατόριο, από όπου και η φωτογραφία που εξασφάλισαν αποκλειστικά τα parapolitika.gr Εκεί ήταν και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Η συζήτηση, όπως μαθαίνουμε, είχε λίγο από πολιτική και κινήθηκε περισσότερο σε χαλαρό και φιλικό πλαίσιο, καθώς όλοι είχαν ανάγκη να ξεφύγουν λίγο από τις καταιγιστικές πολιτικές εξελίξεις των ημερών.

Η ικανοποίηση στη νεοδημοκρατική παρέα ήταν μεγάλη, καθώς και οι δύο σημερινές ομιλίες του κ. Μητσοτάκη στο ΕΛΚ άφησαν πολύ θετικές εντυπώσεις στους ξένους συνέδρους, με πολλούς να τον πλησιάζουν στη συνέχεια και να του εύχονται στο επόμενο συνέδριο, το 2019, να επιστρέψει ως πρωθυπουργός!