Ως μία σπουδαία νίκη των φιλελεύθερων δυνάμεων χαρακτηρίζει ο Γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης την νίκη της παράταξης του Γιώργου Πατούλου στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.
Ο Γραμματέας της ΝΔ, συνεχάρη την παράταξη Πατούλη για την επικράτηση στις εκλογές του ιατρικού συλλόγου της χώρας και τόνισε ότι η νίκη αυτή «σηματοδοτεί μαζί με μια σειρά άλλων αντίστοιχων επιτυχιών, την πολιτική αλλαγή που έρχεται».
Ειδικότερα, η δήλωση του κ. Αυγενάκη έχει ως εξής:
«Η επικράτηση στελεχών της Παράταξής μας στις εκλογές των ιατρικών συλλόγων της χώρας είναι μία σπουδαία νίκη των φιλελεύθερων δυνάμεων και σηματοδοτεί μαζί με μια σειρά άλλων αντίστοιχων επιτυχιών, την πολιτική αλλαγή που έρχεται.
Τις νίκες αυτές, επισφραγίζει η επικράτηση στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη και μάλιστα με αυτοδυναμία και ποσοστό 54,7% που για πρώτη φορά καταγράφεται από τη δεκαετία του 1980.
Ανάλογες νίκες πέτυχαν οι παρατάξεις των Ιατρικών Συλλόγων που στηρίζουν τις ιδέες της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, την Πάτρα, τα Ιωάννινα, την Καλαμάτα και πολλές άλλες πόλεις.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα στελέχη της Παράταξής μας που εργάστηκαν γι’ αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα».
Δήλωση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Στέλιου Αγγελούδη, για την Εργατική Πρωτομαγιά.
Έναρξη νέας αντιπυρικής περιόδου 2026 και η Περιφέρεια δίνει απλές οδηγίες τόσο για την αποφυγή…
Πάλι πρωτοτύπησε ο Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης καθώς υποδέχτηκε τον Μάη στον Υμηττό, με άσκηση…
Το μήνυμα του Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, για την Πρωτομαγιά.
Κοινή δήλωση της επάρχου Τήνου, Νατάσας Δεληγιάννη και του Δημάρχου, Παναγιώτη Κροντηρά, για την αθώωση…