Στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη έσπευσε σήμερα το μεσημέρι ο Βασίλης Σπανάκης, προκειμένου να παραστεί στην παρουσίαση του προγράμματος της ΝΔ για «Ισχυρή Ανάπτυξη και Αυτοδύναμη Ελλάδα».
Η γνωριµία των δύο ανδρών έγινε αρκετά χρόνια πριν ο Κυριάκος Μητσοτάκης πάρει την απόφαση να πολιτευτεί και η στενή συνεργασία τους οδήγησε σε μια πολύχρονη φιλική σχέση.
Το 2016, με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, ο Βασίλης Σπανάκης ορίστηκε Γραμματέας Οργανωτικού του Κόμματος ενώ τον Ιανουάριο του 2017 ανέλαβε Γραμματέας της νεοσύστατης Γραμματείας των Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων (Ε.Κ.Ο.) της Νέας Δημοκρατίας, θέση την οποία κατείχε έως τον Ιανουάριο του 2019.
Οικονομολόγος, πρόεδρος των Εφοριακών Αττικής & Κυκλάδων και άριστος γνώστης των Φορολογικών θεμάτων και της Δημόσιας Διοίκησης, ο Βασίλης Σπανάκης κατεβαίνει για πρώτη φορά στη μάχη του σταυρού διεκδικώντας με αξιώσεις μία έδρα στον Νότιο Τομέα της Β΄ Αθηνών.
ΔΓ
Ο Δήμος Αθηναίων, με δύο ειδικά διαμορφωμένα VAN που πραγματοποιούν επείγουσες και μικρής κλίμακας παρεμβάσεις,…
Το σχέδιο "Αριστοτέλης" και η αποσύνδεση από τον συγκεντρωτισμό του κεντρικού κράτους
Σύσκεψη εργασίας υπό την Δήμαρχο Σερρών για το σχολικό συγκρότημα του 2ου Γυμνασίου-2ου Λυκείου Σερρών.
Ικανοποιημένος ο Γιάννης Πισιμίσης από την πορεία των οικονομικών του Δήμου.
Νέα εικόνα σε πέντε κοινότητες του Δήμου Ιωαννιτών.
Ο Δήμος πληρώνει 15.000 ευρώ για τον τραυματισμό της.