Ο Λευτέρης Αυγενάκης δεν απέσπασε τυχαία τον τίτλο του «ιπτάµενου γραµµατέα».
Ο γραµµατέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας ∆ηµοκρατίας, ο οποίος έπαιξε σπουδαίο ρόλο στη συσπείρωση της κεντροδεξιάς παράταξης κατά την προεκλογική περίοδο για τις ευρωπαϊκές και τις αυτοδιοικητικές κάλπες, τώρα «φουλάρει» τις µηχανές ενόψει των εθνικών εκλογών.
Ο κ. Αυγενάκης, ωστόσο, πέρα από το απαιτητικό έργο του συντονισµού της παράταξης στον δρόµο προς την 7η Ιουλίου, διεκδικεί και την ανανέωση της βουλευτικής του θητείας στον Νοµό Ηρακλείου, γεγονός που αυξάνει τις υποχρεώσεις του. Με ταξίδια-αστραπή σε ολόκληρη την επικράτεια και περιοδείες στο πλευρό του προέδρου σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, από τη Ρόδο µέχρι την Πάτρα και από το ακριτικό Καστελλόριζο µέχρι τη Θεσσαλονίκη, προωθεί τις θέσεις της Ν.∆. ενόψει της «µητέρας των µαχών».
Βέβαια, παρά το βεβαρηµένο πρόγραµµά του, ο γραµµατέας της Ν.∆. δεν χάνει την ευκαιρία να µεταβεί στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου διεκδικεί σταυρό εµπιστοσύνης, όπως λέει ο ίδιος.
Από κοντά τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης είδε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Ιωάννης Βρούτσης που…
Οι προοπτικές ενίσχυσης της ακτοπλοϊκής σύνδεσης, η ανάπτυξη του τουρισμού, καθώς και η διεύρυνση των…
Τη δυνατότητα σε κάθε δημότη, αλλά και σε κάθε επισκέπτη, να υποβάλει εύκολα και γρήγορα…
Ένα πρωτότυπο παγκάκι «διπλής όψης», το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να επιλέγουν προς…
Μέτρα προστασίας για όσους ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού παίρνουν οι δήμοι, που ανοίγουν…
Ο Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης προχωρά προληπτικά σε έκτακτη εφαρμογή προνυμφοκτονίας σε όλα τα φρεάτια…