Τε. Απρ 24th, 2024

Σύσσωμη η ΝΔ στο πλευρό του Γιώργου Κουράση για τον δήμο Χαλανδρίου

Με τον δικό του συμβολικό τρόπο, ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου Γιώργος Κουράσης κορύφωσε την προεκλογική του εκστρατεία, το βράδυ της Πέμπτης και αντί κεντρικής ομιλίας, όπως συνηθίζεται, επέλεξε να προσκαλέσει τους συνεργάτες του, υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού “Χαλάνδρι σε Δράση”, εθελοντές της προεκλογικής περιόδου, εκλογικούς αντιπροσώπους, παλαιούς Δημοτικούς Συμβούλους, καθώς και φίλους συνυποψήφιους άλλων Συνδυασμών και να τους ευχαριστήσει για την προσφορά τους όλο αυτό το διάστημα.

Σε μία βραδιά αποφόρτισης, από την ένταση των ημερών, ο Γιώργος Κουράσης και η ομάδα του είχαν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις με όλους τους παρευρισκόμενους και να μεταδώσουν το μήνυμα της αισιοδοξίας, το μήνυμα της νίκης αλλά και της επαγρύπνησης, εν όψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών. Η επιλογή αυτή σε γνωστό cafe – bar της περιοχής, είχε επιπλέον έναν ακόμη δυνατό συμβολισμό, να «ζωντανέψει» την πολύπαθη και μαραζωμένη,  τα τελευταία χρόνια, πλατεία Χαλανδρίου.

Μεταξύ πολλών φίλων του υποψήφιου δημάρχου, με σύσσωμη τη Νέα Δημοκρατία, που έδωσαν το παρών και πέρασαν τα σαφή μηνύματα της ενότητας της παράταξης ήταν οι δύο αντιπρόεδροι της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης και Κωστής Χατζηδάκης, οι βουλευτές Νίκη Κεραμέως και Ζωή Ράπτη, οι υποψήφιοι βουλευτές Σάκης Ιωαννίδης, Μανώλης Γραφάκος, Φώτης Καρύδας, Μαριάνθη Καφεντζή και Νίκος Κωστόπουλος, ο πρώην ισχυρός δήμαρχος της περιοχής Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος καθώς και πλήθος στελεχών του κόμματος.

Αξίζει να σημειωθεί πως τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μια ευρεία συσπείρωση γύρω από τον πρώην δήμαρχο Χαλανδρίου και εκ νέου υποψήφιο Γιώργο Κουράση. Ο ίδιος έχει απέναντι τον νυν δήμαρχο Σίμο Ρούσσο και ανήκει πολιτικά στην Ανταρσύα.

Ο προερχόμενος από τη ΝΔ Γιώργος Κουράσης, χαρακτηρίζεται ως πολυσυλλεκτικός και φαίνεται στον δεύτερο γύρο να έχει προβάδισμα έχοντας καταφέρει να το μετατρέψει σε “ντέρμπι” για γερά νεύρα τη διαδικασία.