Πα. Απρ 26th, 2024

«Γαλάζια» πανστρατιά για τον Διονύση Χατζηδάκη (pics)

*του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Η ανταπόκριση ήταν τόσο μεγάλη που δεν χρειάστηκαν περισσότερα για να καταλάβει κανείς ότι στα Νότια της Β΄ Αθηνών, η επιλογή είναι μία, ο Διονύσης Χατζηδάκης, ο δήμαρχος του Παλαιού Φαλήρου, ο μαχητής της ζωής, ο πρωτεργάτης της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης. Κι όταν όλοι εκεί. Περισσότεροι από 2.000. Από την Ντόρα Μπακογιάννη και τους αντιπροέδρους της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη και Άδωνι Γεωργιάδη μέχρι τον Ζάχο Χατζηφωτίου και τη Μαίρη Βιδάλη.

Οι Μανώλης Κεφαλογιάννης, Π. Αμυράς, Γρ. Ψαριανός, Δ. Καλογερόπουλος, Ν. Τζαβέλα, Γ. Φωστηρόπουλος, Κ. Κυρανάκης, Δ. Παπανικολάου, Θ. Σκρέκας, παλαιοί πολιτικοί φίλοι και φυσικά η αφρόκρεμα των Ενόπλων Δυνάμεων και του Ναυτικού. Η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή και συγκινητική. Παρά το γεγονός ότι την ώρα της εκδήλωσης ξεκινούσε η μάχη στη Βουλή επί της πρότασης μομφής της ΝΔ σε βάρος του Π. Πολάκη, εν τούτοις οι Νεοδημοκράτες βουλευτές κατάφεραν να παραβρεθούν και να τιμήσουν πάνω απ΄ όλα τον άνθρωπο Διονύση Χατζηδάκη.

Για Μητσοτάκη

Προσφάτως στα «Παραπολιτικά» όταν ρωτήθηκε για την απόφαση του να κατέλθει στην κεντρική πολιτική σκηνή, ως υποψήφιος της ΝΔ στον νότιο τομέα της Β΄ Αθηνών, είχε πει για για τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Είναι ένας σύγχρονος πολιτικός, ο οποίος καλείται από την Ιστορία να αναλάβει το δύσκολο φορτίο της επιστροφής της χώρας στην ομαλότητα και την κανονικότητα. Εχω την τύχη να τον γνωρίζω από τα παιδικά του χρόνια και έχω παρακολουθήσει όλη την εξέλιξή του, καθώς και την πορεία του από τη στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά. Είμαι σίγουρος για τις ικανότητές του, καθώς διαθέτει ήθος, πείσμα, αστείρευτη εργατικότητα, διεθνή αναγνώριση, βαθύτατη πολιτική σκέψη και έχει τη δυνατότητα να βγάλει την Ελλάδα από τη μιζέρια στην οποία έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια»