Πε. Μαρ 28th, 2024

Μήνυμα νίκης για ευρωεκλογές και περιφερειακές εκλογές έστειλε ο Μητσοτάκης από τη Λιβαδειά

Στην επιτυχημένη εκδήλωση της ΝΟΔΕ Βοιωτίας στη Λιβαδειά, με αντικείμενο τις επερχόμενες ευρωπαϊκές και αυτοδιοικητικές εκλογές, μίλησε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στέλνοντας σαφές μήνυμα νίκης της ΝΔ στις επερχόμενες κάλπες.

«Για τρία πράγματα θα θυμόμαστε τον Αλέξη Τσίπρα: Ψέματα, φόροι και Μακεδονία», σημείωσε, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο αρχηγός της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας πως δεν χρειάζεται ούτε και ο ίδιος να αντιπολιτευτεί τον απερχόμενο πρωθυπουργό καθώς ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει τι σημαίνει πραγματικά η διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης προμήνυσε άνετη επικράτηση του Κώστα Μπακογιάννη στον δήμο Αθηναίων ενώ εξέφρασε τη στήριξή του στον κ. Σπανό τονίζοντας ότι, μαζί με την ομάδα Μπακογιάννη, θα συνεχίσει τη δουλειά που εκείνος εκτέλεσε με μεγάλη επιτυχία.

Στις εκλογές της 26ης Μαίου ψηφίζετε για δήμαρχο όποιον θέλετε, για Περιφερειάρχη όμως ψηφίζετε Φάνη Σπανό είπε με νόημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης που επανέλαβε πως η ΝΔ θέλει στις εκλογές της αυτοδιοίκησης και οι 13 Περιφέρειες της χώρας να είναι γαλάζιες.

«Η Νέα Δημοκρατία υπηρέτησε με συνέπεια την ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας» σημείωσε ο αρχηγός της ΝΔ μνημονεύοντας τους τρεις προηγούμενους αρχηγούς της παράταξης και όσα εκείνοι προσέφεραν στην παράταξη και την Ελλάδα. Τόνισε δε, πως η ΝΔ βάζει το πατριωτικό συμφέρον πάντα πάνω από το κομματικό ενώ επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως «μας κουνάει το δάχτυλο ο υποστηρικτής του Μαδούρο».

Σε ό,τι αφορά το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, τόνισε πως συνδυάζει την εμπειρία με την ανανέωση ενώ αναφέρθηκε προσωπικά σε όλους τους υποψήφιους ευρωβουλευτές που βρίσκονται στην εκδήλωση. Όταν ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα του Στέλιου Κυμπουρόπουλου, ολόκληρη η αίθουσα σηκώθηκε όρθια προκειμένου να τον χειροκροτήσει για την προσπάθειά του. «Με ενέπνευσε με τη δύναμη της ψυχής του», επισήμανε ο κ. Μητσοτάκης.

«Από τον Κουρουμπλή, στην Κουντουρά και τον Κόκκαλη… ένας Τζουμάκας δρόμος» ανέφερε για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ο αρχηγός της ΝΔ.