Σα. Απρ 20th, 2024

«Σύγκρουση» Ταχιάου – Ορφανού με εκδηλώσεις την ίδια ημέρα και την ίδια ώρα

Με δύο μεγάλες εκδηλώσεις την ίδια μέρα και την ίδια ώρα, σήμερα Τετάρτη στις 19.00, επιλέγουν οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι θεσσαλονίκης, Νίκος Ταχιάος και Γιώργος Ορφανος, να «αναμετρηθούν» καθώς ήδη φαίνεται να υπάρχει «διχασμός» στην κεντροδεξιά παράταξη.

Όπως αναφέρεται στο voria.gr, πιθανόν οι δύο υποψήφιοι να μπουν σε μια «κούρσα» καταμέτρησης παρουσιών και αριθμού προσέλευσης και να φανεί ποιος είναι ο κερδισμένος.

Συγκεκριμένα ο εκλοκτός της ΝΔ Νίκος Ταχιάος προγραμμάτισε κεντρική εκδήλωση παρουσίασης του συνδυασμού του και των υποψηφίων του το απόγευμα της Τετάρτης στις 19.00′, δυτικά, στην Αποθήκη του Μύλου.

Ενώ ο «αντάρτης» Γιώργος Ορφανός μαζί με τη σύζυγό του Μερόπη καλούν σε εκδήλωση για τη γυναίκα, όπου θα μιλήσουν μόνο γυναίκες, την ίδια ώρα, επίσης δυτικά, αλλά σε ξενοδοχείο της πόλης, στην οδό Μοναστηρίου.

Η «σύγκρουση» στον κεντροδεξιό χώρο της συμπρωτεύουσας φαίνεται να παίρνει διαστάσεις, με τον Νίκο Ταχιάο να κερδίζει έδαφος, έχοντας ωστόσο τον «πονοκέφαλο» της υποψηφιότητας Ορφανού.