Πα. Απρ 26th, 2024

Δυνατή μεταγραφή για τον Καχριμάνη – Ο Χάρης Λαζάνης υποψήφιος για την Περιφέρεια Ηπείρου

Το φαβορί για την περιφέρεια Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη έρχεται να ενισχύσει, σύμφωνα με πληροφορίες του kalpi19.gr, ακόμα περισσότερο η υποψηφιότητα του 33χρονου δικηγόρου Χάρη Λαζάνη.

Ο Χάρης Λαζάνης αποτελεί ένα «δυνατό» όνομα στα πολιτικά δρώμενα της περιοχής, καθώς συμμετείχε ως υποψήφιος βουλευτής στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο στις εθνικές εκλογές του 2015, ενώ παράλληλα ο νεαρός δικηγόρος έχει διατελέσει πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων και στέλεχος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, απ’ όπου έδωσε τις πρώτες νικηφόρες μάχες για την γαλάζια παράταξη, κατέχοντας θέσεις ευθύνης.

Η απόφαση του κ. Λαζάνη να κατέλθει ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο πλευρό του νυν περιφερειάρχη για την ΠΕ Ιωαννίνων, προσδίδει εξαιρετική δυναμική στην υποψηφιότητα Καχριμάνη για την «κούρσα» της Ηπείρου, με έμπειρους αυτοδιοικητικούς της περιοχής να υποστηρίζουν ότι ο Ιωαννίτης δικηγόρος μπορεί να συσπειρώσει γύρω από την υποψηφιότητά του τους νέους επαγγελματίες της περιοχής, αλλά και τα κομματικά στελέχη, που εκτιμούν τους νέους υποψηφίους με καταξιωμένη πορεία στον επαγγελματικό στίβο.

Άλλωστε ο Χάρης Λαζάνης έχει αποδείξει την δυναμική του στην περιοχή και στις βουλευτικές εκλογές του 2015 αναπτύσσοντας δυναμική για το μέλλον.