Featured

Ο Παναγιώτης Μήλας υποψήφιος με τον Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής

Την υποψηφιότητα του ακτιβιστή Παναγιώτη Μήλα για τον Κεντρικό Τομέα Αθηνών, με τον συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική», ανακοίνωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Ο κ. Μήλας έχει ιδρύσει την εθελοντική ομάδα Angels, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της προστασίας των ζώων, στο κομμάτι των αστέγων και άλλων ευπαθών ομάδων και, εν γένει, στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ο Γιώργος Πατούλης δήλωσε σχετικά με την υποψηφιότητα του Πααναγιώτη Μήλα:

«Καλωσορίζω τον Παναγιώτη Μήλα στο συνδυασμό μας Νέα Αρχή για την Αττική. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ο Παναγιώτης γίνεται μέλος της ομάδας μας. Η έντονη κοινωνική του δράση, η προσφορά του στο συνάνθρωπο καθώς και η ευαισθησία που επιδεικνύει σε θέματα που αφορούν στην κακοποίηση των ζώων, θα συμβάλουν καθοριστικά στην προσπάθειά μας για μια Νέα Αρχή για την Αττική.

Όλοι Μαζί με ενότητα και δύναμη διαμορφώνουμε μία ισχυρή ομάδα ανθρώπων που προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο. Δίνουμε τη μάχη για να επιτευχθεί η μεγάλη ανατροπή στην Αττική και στις ζωές μας».

Τελευταία άρθρα

Αλλάζει το Πεδίον του Άρεως στο Βόλο

Σε χώρο πρασίνου και αναψυχής μετατρέπεται το Πεδίον του Άρεως στο Βόλο, με την Περιφέρεια…

2 ώρες ago

Στην 51η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς η Π. Δυτικής Μακεδονίας

Την 51η Διεθνή Έκθεση Γούνας, που αποτελεί κορυφαίο σταθμό για τον κλάδο της γουνοποιίας και…

3 ώρες ago

Αποκλεισμένο για έκτη μέρα το λιμάνι της Μυτιλήνης

Αποκλεισμένο για έκτη μέρα παραμένει το λιμάνι της Μυτιλήνης, με τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και…

3 ώρες ago

«Ψαρεύουν» θύματα προσποιούμενοι δήμαρχο

Το όνομα του δημάρχου της Πάτρας χρησιμοποιούν, μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, οι άγνωστοι…

3 ώρες ago

Στη Νέα Υόρκη η δήμαρχος Λήμνου

Η δημιουργία μόνιμων διαύλων επικοινωνίας που θα διασφαλίσουν ότι η Λήμνος θα παραμείνει ζωντανή στη…

4 ώρες ago

Βράβευση δύο νεαρών αθλητριών της Νίκαιας

Δύο νεαρές αθλήτριες, για τις επιδόσεις και τις διακρίσεις τους στον απαιτητικό στίβο των μαχητικών…

5 ώρες ago