Παρουσίασε τον συνδυασμό του ο Στέλιος Βαλιάνος για τον δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής

Προυσία πλήθους αυτοδιοικητικών στελεχών και πολιτών του δήμου Αριστοτέλη Χαλκιδικής, παρουσίασε τον συνδυασμό του «Ομοφωνία» για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές, ο περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας και πολιτευτής της ΝΔ Στέλιος Βαλιάνος.

Όπως ανέφερε στην ομιλία του οι βασικοί άξονες, στους οποίους κινείται η φιλοσοφία της δημοτικής του παράταξης είναι η βελτίωση των υποδομών του δήμου Αριστοτέλη, η τουριστική ανάπτυξη, η καλύτερη αξιοποίηση ευρωπαϊκών πόρων και ευκαιριών και η ένταξη νέων τεχνολογιών στην καθημερινότητα της εξυπηρέτησης των πολιτών.

Συγκεκριμένα όπως υπογράμμμισε ο υποψήφιος δήμαρχος: «Το γεγονός ότι η κοινή λογική είναι αρκετή για να συμφωνούμε στα περισσότερα θέματα, για καλύτερους δρόμους, καλύτερα σχολεία, επάρκεια νερού για τα σπίτια και τις καλλιέργειες, τουριστική ανάπτυξη, αξιοποίηση του πλούτου μας χωρίς δυσβάσταχτο τίμημα για το μέλλον των παιδιών μας και ακόμα, για μια δημοτική αρχή με ανθρωπιά και κοινωνική ευαισθησία, για δημιουργία των νέων στον τόπο μας, για καλύτερη αξιοποίηση ευρωπαϊκών πόρων και ευκαιριών, αξιοποίηση τεχνογνωσίας θεσμικών φορέων, ένταξη νέων τεχνολογιών στην καθημερινότητα της εξυπηρέτησης των πολιτών, κ.α.

Τον ενιαίο χαρακτήρα του Δήμου μας, από τις βουνοπλαγιές του, ως τις ακροθαλασσιές του, που εκφράζεται στο σχεδιασμό του λογότυπου. Και πάνω απ` όλα, την ομοψυχία και τη συνεργασία που θέλουμε να προάγουμε, γιατί τελικά ο ίδιος ο τόπος μας ενώνει!»