Τρ. Απρ 30th, 2024

Το τετ α τετ του Βαγγέλη Μεϊμαράκη με τον Απόστολο Τζιτζικώστα – Τι συζητήθηκε

Με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα συναντήθηκε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, με φόντο τις επερχόμενες αυτδιοικητικές εκλογές.

Ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ, ο οποίος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα την ανθρωπογρωγραφία της παράταξης, έχει ριχτεί με όλες τους τις δυνάμεις στον αγώνα για τη νίκη στις διπλές κάλπες του Μαΐου, κάνοντας συχνές περιοδείες σε ολόκληρη την επικράτεια με στόχο την απόλυτη συσπείρωση της ΝΔ, στο πλάισιο των επικείμενων εκλογών.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν σε φιλικό κλίμα για τον συντονισμό που θα χαράξει η ΝΔ με στόχο την απόλυτη επικράτηση στις προσεχείς εκλογές, τόσο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση όσο και στις ευρωεκλογές, ενώ αναφέρθηκαν και στις γενικότερες εξελίξεις στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δήλωσε μετά την συνάντηση: «Με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα συζητήσαμε σε φιλικό κλίμα για τη συνεργασία μας & τον καλύτερο συντονισμό ενόψει των εκλογών στην Αυτοδιοίκηση & την Ευρωβουλή, με στόχο την επιτυχία & των δυο ψηφοδελτίων.»