Κυ. Απρ 28th, 2024

«Εξαφανισμένος» ο Τσιλιμίγκας από την περιφέρεια Θεσσαλίας – Εκνευρισμός σε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ

Από τη μία ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, αυξάνει ρυθμούς με στόχο την επανεκλογή του στον περιφερειακό θώκο, «οργώνοντας» ολόκληρη την περιφέρεια για να επιβλέπει τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη. Και από την άλλη πλευρά ο «εκλεκτός» του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ Νίκος Τσιλιμίγκας, είναι «άφαντος» καθώς δεν εμφανίζεται ούτε στις συνεδριάσεις των περιφερειακών συμβουλίων.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του μάλιστα TRT 95,1, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας δήλωσε πανέτοιμος για «μονομαχία», ενώ μάλιστα σε πρόταση της αντιπολίτευσης για διεξαγωγή debate εν όψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών απάντησε με άνεση «Debate όσα θέλουν από αύριο κιόλας… και τώρα».

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας Νίκος Τσιλιμίγκας, o οποίος έχει λάβει την στήριξη του κεβερνώντος κόμματος και της Χαριλάου Τρικούπη για τις προσεχείς περιφερειακές εκλογές, έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια στα κομματικά επιτελεία που τον υποστηρίζουν, εξαιτίας των συνεχών απουσιών του του από τα περιφερειακά Συμβούλια, όπου εκπροσωπεί την μείζονα αντιπολίτευση.

Παράλληλα εκνευρισμό έχει προκαλέσει η στάση παραίτησης του υποψήφιου περιφερειάρχη  στα τοπικά στελέχη τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και του ΚΙΝΑΛ, καθώς είναι αντιμέτωποι με την διαφαινόμενη ήττα του συνδυασμού «Θεσσαλών Συμολιτεία» στις επικείμενες εκλογές.

Η μέχρι τώρα διαμόρφωση του πολιτικού σκηνικού στην περιφέρεια Θεσσαλίας προμηνύει επανάληψη των εκλογών του 2014 και καθώς ο χρόνος «κυλάει» είναι σχεδόν ακατόρθωτη η ανατροπή της χαοτικής διαφοράς αναμέσα στους δύο αντιπάλους.