Κυ. Απρ 14th, 2024

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο Σταύρος Αρναουτάκης για την περιφέρεια Κρήτης

Την εκ νέου υποψηφιότητά του για την περιφέρεια Κρήτης ανακοίνωσε ο Περιφεριάρχης Σταύρος Αρναουτάκης.

Ο κ. Αρναουτάκης στην ανακοίνωσή του ανέφερε ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του θέλουν να συνεχίσουν να υπηρετούν το τρίπτυχο «συγκρητισμός-ισόρροπη ανάπτυξη-ενότητα του κρητικού λαού» και υπογραμμίζει ότι δεν θα διεκδικήσει κάποιο κομματικό χρίσμα τονίζοντας πως «θέλουμε τις συνεργασίες, τις συνέργειες, τις συμπορεύσεις με όλους αυτούς που μπορούν να έχουν τα ίδια οράματα με εμάς», ωστόσο η υποψηφιότητα του νυν περιφερειάρχη έχει ήδη λάβει την στήριξη του ΚΙΝΑΛ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Σταύρου Αρναουτάκη:

Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους τους Ηρακλειώτες και τους Κρητικούς για τη γιορτή του Αγίου Μηνά. Είχαμε δηλώσει μαζί με τους συνεργάτες μου ότι σήμερα του Αγίου Μηνά θα κάναμε την ανακοίνωση ότι θα διεκδικήσουμε και πάλι την Περιφέρεια Κρήτης στις εκλογές του Μαΐου του 2019. Έχοντας ως στόχο τον συγκρητισμό, την ισόρροπη ανάπτυξη και την ενότητα όλου του κρητικού λαού. Αυτό το τρίπτυχο θέλουμε να συνεχίσουμε να υπηρετούμε μαζί με όλους τους πολίτες της Κρήτης.

Εμείς από την πλευρά τη δική μας έχουμε δηλώσει πάρα πολλές φορές ότι η αυτοδιοίκηση είναι ανεξάρτητη και πρέπει να είναι ανεξάρτητη. Δεν χρειάζονται χρίσματα. Θέλουμε τις συνεργασίες, τις συνέργειες, τις συμπορεύσεις με όλους αυτούς που μπορούν να έχουν τα ίδια οράματα με εμάς.Να διεκδικούμε για την Κρήτη και να μπορούμε να υλοποιούμε από το ένα άκρο του νησιού στο άλλο. Πάνω από όλα όμως αυτό που χρειάζεται είναι η Περιφερειακή Ανάπτυξη, η τοπική ανάπτυξη και η ενότητα όλων. Κι αυτό θεωρώ ότι το έχουμε πετύχει στις προηγούμενες θητείες μας.

Εκ μέρους της Περιφέρειας Κρήτης θέλω να ευχαριστήσω την πολεμική αεροπορία, όλους τους ιπτάμενους και τις οικογένειές τους. Να είναι καλά να πετούν. Είμαστε περήφανοι που έχουμε τέτοιους ιπτάμενους στην Ελλάδα. Συγχαρητήρια και να είναι καλά.