Σα. Απρ 27th, 2024

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο Κοινωνικής Μέριμνας Μοσχάτου επισκέφθηκε ο Γιώργος Πατούλης

Κοντά στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Φιλανθρωπικού Γηροκομείου Κοινωνικής Μέριμνας Μοσχάτου “Διονύσιος Θεοφιλάτος» βρέθηκε χθες το βράδυ ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Όπως υπογράμμισε κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του, δομές όπως το Φιλανθρωπικό Γηροκομείο Μοσχάτου, οι οποίες παρέχουν φροντίδα και ελπίδα στους ηλικιωμένους χρειάζονται τη βοήθεια και τη στήριξη όλων μας.

 

Ο Γ. Πατούλης σημείωσε  ότι  ως Πρόεδρος των Δημάρχων και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, εργάζεται καθημερινά για να γίνει πράξη η κοινωνική αλληλεγγύη και η κοινωνική μέριμνα.

Επιπλέον συμπλήρωσε ότι ως υποψήφιος Περιφερειάρχης δεσμεύεται πως θα εργαστεί συστηματικά προκειμένου η Αττική να γίνει πιο φιλική στους ηλικιωμένους.

Η Κοινωνική Μέριμνα είναι μη  Κερδοσκοπικό Σωματείο και έχει ως αποστολή του να προσφέρει στέγη, αγάπη και  φροντίδα σε  ηλικιωμένους συνανθρώπους μας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε μια ζεστή ατμόσφαιρα με την παρουσία πλήθους κόσμου και του δημάρχου Μοσχάτου Ανδρέα Ευθυμίου. Το συντονισμό είχε η Γ.Γ. της Κοινωνικής Μέριμνας κα. Πετράκη Πετρούλα, ενώ χαιρετισμό πραγματοποίησαν εκτός από το δήμαρχο Μοσχάτου και το κ. Πατούλη ο Πρόεδρος της Μέριμνας κ. Αναστάσιος Θεοφιλάτος.