Featured

Συστράτευση Κυρίζογλου – Καζαντζίδη για τον δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Διευρύνεται η Αδέσμευτη δημοτική κίνηση πολιτών δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» με επικεφαλής τον δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρο Κυρίζογλου, πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ), ο οποίος θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος για την επόμενη δημοτική περίοδο.

Έπειτα από απόφαση της δημοτικής παράταξης «Όραμα για το Μέλλον», πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του επικεφαλής της παράταξης, Γιώργου Καζαντζίδη, πρώην αντιδημάρχου και δημοτικού συμβούλου, με τον κ. Κυρίζογλου, κατά την οποία επιβεβαιώθηκε και τυπικά η συνένωση των δύο δημοτικών παρατάξεων και η κοινή κάθοδός τους στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι κ.κ. Κυρίζογλου και Καζαντζίδης «συμφώνησαν ότι μόνο με διάλογο, συνεργασία, ενότητα και κοινούς αγώνες, στη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα και την αυτοδιοίκηση, μπορούν να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα του τόπου και οι προκλήσεις του μέλλοντος».

Όπως δήλωσαν, «ενώνουμε τις δυνάμεις μας για ένα κοινό πρόγραμμα δράσης με οράματα για το μέλλον του τόπου μας. Για μια αυτοδιοίκηση αδέσμευτη και ανεξάρτητη. Χωρίς ανούσιες κομματικές περιχαρακώσεις. Καλούμε όλους τους πολίτες σε μία κοινή προσπάθεια και συμπόρευση, όλες και όλους, για ένα δήμο ισχυρό, δυναμικό, αποτελεσματικό. Για ένα δήμο αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και προόδου».

Τελευταία άρθρα

4.27 εκ. ευρώ για εκσυγχρονισμό υποδομών στους ΤΟΕΒ Ενιπέα Φαρσάλων & Πηνειού

Η χρηματοδότηση γίνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

13 ώρες ago

Χαλκίδα: Σε εξέλιξη οι εργασίες αντικατάστασης των αγωγών στα Αγάλματα

Συνεχείς έλεγχοι για την προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος από τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

14 ώρες ago

Η Βουλή στηρίζει το ακριτικό Καστελλόριζο

Σύμφωνα με ανάρτηση του Βασίλη Υψηλάντη, Προέδρου της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής, η Διάσκεψη των…

15 ώρες ago

ΥΠΕΝ: 123 εκ. ευρώ για ορεινά αντιπλημμυρικά έργα σε Θεσσαλία & Φθιώτιδα

1.300 έργα ορεινής υδρονομίας για τη συγκράτηση των υδάτων και την προστασία από ακραία καιρικά…

15 ώρες ago

Συνάντηση εργασίας για την αναβάθμιση του Δημοτικού Σταδίου Σερρών

Κοινός στόχος ο συντονισμός του Δήμου, της αθλητικής κοινότητας και της Πολιτείας, για τη διασφάλιση…

15 ώρες ago

Κάρπαθος: Αποκατάσταση Στατικής Επάρκειας 1ου & 2ου Νηπιαγωγείου Πηγαδίων

Ο Δήμος Καρπάθου εργάζεται ώστε τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί της Καρπάθου να βρίσκονται σε…

16 ώρες ago