Τε. Απρ 24th, 2024

Συστράτευση Κυρίζογλου – Καζαντζίδη για τον δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Διευρύνεται η Αδέσμευτη δημοτική κίνηση πολιτών δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» με επικεφαλής τον δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρο Κυρίζογλου, πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ), ο οποίος θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος για την επόμενη δημοτική περίοδο.

Έπειτα από απόφαση της δημοτικής παράταξης «Όραμα για το Μέλλον», πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του επικεφαλής της παράταξης, Γιώργου Καζαντζίδη, πρώην αντιδημάρχου και δημοτικού συμβούλου, με τον κ. Κυρίζογλου, κατά την οποία επιβεβαιώθηκε και τυπικά η συνένωση των δύο δημοτικών παρατάξεων και η κοινή κάθοδός τους στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι κ.κ. Κυρίζογλου και Καζαντζίδης «συμφώνησαν ότι μόνο με διάλογο, συνεργασία, ενότητα και κοινούς αγώνες, στη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα και την αυτοδιοίκηση, μπορούν να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα του τόπου και οι προκλήσεις του μέλλοντος».

Όπως δήλωσαν, «ενώνουμε τις δυνάμεις μας για ένα κοινό πρόγραμμα δράσης με οράματα για το μέλλον του τόπου μας. Για μια αυτοδιοίκηση αδέσμευτη και ανεξάρτητη. Χωρίς ανούσιες κομματικές περιχαρακώσεις. Καλούμε όλους τους πολίτες σε μία κοινή προσπάθεια και συμπόρευση, όλες και όλους, για ένα δήμο ισχυρό, δυναμικό, αποτελεσματικό. Για ένα δήμο αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και προόδου».