Πε. Απρ 25th, 2024

Επίσημη στήριξη από ΚΙΝΑΛ και ΠΟΤΑΜΙ περιμένει ο Βούγιας για τον δήμο Θεσσαλονίκης

«Συνεχίζουμε με αυτοπεποίθηση, ηρεμία και δύναμη. Είμαστε μια ήρεμη δύναμη και βλέπουμε ότι ο κόσμος ανταποκρίνεται και παρακολουθεί πως κινούμαστε. Μας αρέσει που είμαστε ένα ισχυρό αουτσάιντερ. Στόχος μας είναι να βρεθούμε στο δεύτερο γύρο», τόνισε υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σπύρος Βούγιας, σε συνάντηση που είχε σήμερα με δημοσιογράφους.

«Περιμένουμε και τις πρώτες δημοσκοπήσεις, αλλά και κάποιες εξελίξεις όπως η στήριξη από το Κίνημα Αλλαγής που θα ενισχύσουν την διακριτή μας παρουσία», πρόσθεσε ο Σπύρος Βούγιας, σημειώνοντας πως η στήριξη από το ΚΙΝΑΛ, δεν αποτελεί χρίσμα και η «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη», υπογραμμίζοντας ότι η υποψηφιότητά του δεν έχει κομματικά χαρακτηριστικά.

Δεδομένη θεώρησε την στήριξη του Ποταμιού στην υποψηφιότητά του, ενώ παράλληλα εξέφρασε την πεποίθηση το ΚΙΝΑΛ θα προβεί σύντομα σε ανακοίνωση στήριξης του συνδυασμού «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης δήλωσε ότι πραγματοποιεί επαφές με στελέχη της «Πρωτοβουλίας», για την οποία είπε πως μετά την αποχώρηση των Μπουτάρη, Αβραμόπουλου, Κουράκη, έχει κλείσει τον κύκλο της..

Αναφερόμενος στους έτερους διεκδικητές του δήμου της συμπρωτεύουσας είπε ότι δεν θα ασχοληθεί με τις άλλες υποψηφιότητες και δεν θα έρθει σε αντιπαράθεση, εκτός αν χρειαστεί να απαντήσει, ενώ σημείωσε πως ένα από τα συνθήματα του συνδυασμού θα εστιάσει στην καταλληλότητα του να είναι δήμαρχος και θα υπάρχει η φράση «Κατάλληλος Δήμαρχος».

Από την πλευρά του ο Νίκος Νυφούδης, τόνισε πως ο Σπύρος Βούγιας, είναι ο κατάλληλος δήμαρχος για τη Θεσσαλονίκη, γιατί γνωρίζει τα προβλήματα της πόλης.

«Ο Σπύρος είναι κατάλληλος για δήμαρχος. Αν ο δήμος ήταν επιχείρηση και με ρωτούσαν ποιον θα προσλάβω για να κάνει τη δουλειά αυτός θα ήταν ο Σπύρος. Είναι ο κατάλληλος για να πάει την πόλη ένα βήμα παραπέρα. Καλό το έργο του Μπουτάρη στην εξωστρέφεια και το αναγνωρίζουμε, αλλά πρέπει να αντιμετωπίσουμε και προβλήματα της καθημερινότητας τα οποία ο Σπύρος τα ξέρει καλά», είπε ο κ. Νυφούδης.