Τρ. Μαρ 19th, 2024

«Άκυρο» από Σαντορινιό για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου – Στηρίζει Γλυνό ο ΣΥΡΙΖΑ

Τρέχουν οι επιτελείς της Κουμουνδούρου να κλείσουν τις εκλογικές εκκρεμότητες στις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας εν όψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Από τη μια πλευρά η αναζήτηση του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο Αθηναίων έχει αποβεί άκαρπη και παράλληλα το κυβερνών κόμμα πέντε μήνες πριν τις εκλογές  ψάχνει υποψηφίους για τις περιφέρειες Βορείου Αιγαίου και Κεντρικής Μακεδονίας.

Για την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ακουγόταν έντονα το σενάριο υποψηφιότητας του  αναπληρωτή υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και βουλευτή Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ, Νεκτάριου Σαντορινιού.

Ωστόσο φαίνεται ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζύγισε καλύτερα τα πράγματα και μπροστά στην διαφαινόμενη νική του Γιώργου Χατζημάρκου στην περιφέρεια αποφάσισε να παραμείνει στα έδρανα της Βουλής, δημιουργώντας «πονοκέφαλο»στο κυβερνών κόμμα.

Τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ βρήκε για ακόμη μια φορά την λύση στη δεξαμενή υποψηφίων του  ΚΙΝΑΛ, καθώς μετά από συνεδρίαση της Κ.Ε του κομματος, αποφασίστηκε η στήριξη στο πρόσωπο του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Μανώλη Γλυνού, ο οποίος ήδη έχει ανακοινώσει την κάθοδό του στη «μάχη» της περιφέρειας με τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ.