Πα. Απρ 19th, 2024

Από την ΟΝΝΕΔ «εγκαινιάζει» ο Ταχιάος την προεκλογική περίοδο (pics)

Στην επιτυχημένη εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ που πραγματοποιήθηκε στα Γιαννιτσά της Πέλλας, έδωσε το παρών ο Νικός Ταχιάος το περασμένο Σάββατο και είναι ουσιαστικά η πρώτη κομματική εκδήλωση, επιλέγοντας τη συγκεκριμένη ως παλιός Οννεδίτης. Ο ίδιος αναφέρθηκε στο σχέδιο του για τη Θεσσαλονίκη, την ανάγκη διασύνδεσης της με την υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα και στις παλινωδίες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για το Σκοπιανό.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της καμπάνιας που έχει ξεκινήσει η οργάνωση για την τοπική αυτοδιοίκηση και συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης και υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης Μπάμπης Τσιανάκας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο  υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης δέχτηκε με θετικό τρόπο την παρότρυνση του Μπάμπη Τσιανάκα να εντάξει νέους ανθρώπους στο συνδυασμό του.

Χαιρετισμό απεύθυναν επίσης ο τομεάρχης Τοπικής Αυτοδιοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας Μ. Δημητριάδης, η Πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο Πέλλας Σ. Πασσαλή και το μέλος της Κ.Ε. Ν. Σκορδής. Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από τον “Κλεισθένη” αλλά και από τη Συμφωνία των Πρεσπών που πυροδοτεί τεράστιες αντιδράσεις σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα.