Πα. Απρ 19th, 2024

Στέλεχος του ΚΙΝΑΛ Αιτωλοακαρνανίας στο ψηφοδέλτιο του Σπηλιόπουλου

«Πονοκέφαλο» για τον Απόστολο Κατσιφάρα αποτελεί η συγκρότηση του συνδυασμού του Κώστα Σπηλιόπουλου  για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας εν όψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kalpi19.gr o υποψήφιος περιφερειάρχης Κώστας Σπηλιόπουλος βρίσκεται στην τελική ευθεία της κατάρτισης του ψηφοδελτίου του, το οποίο θα περιλαμβάνει «δυνατά»ονόματα της Αυτοδιοίκησης, προερχόμενα από όλο το πολιτικό φάσμα αλλά κυρίως τοπικά στελέχη του ΚΙΝΑΛ από τους τρεις νομούς της περιφέρειας, που αντιδρούν στην στήριξη του νυν περιφερειάρχη από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Χαρακτηριστική περίπτωση είναι του πρώην γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας, Χρήστου Κωστακόπουλου, ο οποίος δήλωσε ότι θα είναι υποψήφιος στον συνδυασμό του Κώστα Σπηλιόπουλου στις προσεχείς περιφερειακές εκλογές, με την απόφασή του αυτή να αποτελεί «χτύπημα» εκ των έσω για τον νυν περιφερειάρχη.

Συγκεκρίμενα ο κ. Κωστακόπουλος, ο οποίος έχει απομακρυνθεί από το ΚΙΝΑΛ αλλά παραμένει ενεργό μέλος του κόμματος με σαφή επιρροή στα τοπικά πράγματα, εξέφρασε εξαρχής την δυσαρέσκειά του στην συμπόρευση Κατσιφάρα ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σε πρόσφατη δήλωση του στον ΑΧΕΛΩΟΣ TV τόνισε ότι : «Η διαδικασία στήριξης ΣΥΡΙΖΑ σε Κατσιφάρα έρχεται από μακριά. Εδώ και ένα χρόνο τα στελέχη και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έφτιαχναν κλίμα. Ο Κατσιφάρας παρουσιάζεται ανεξάρτητος. Δεν προήλθε από παρθενογένεση. Έδινα μάχες για την υποψηφιότητα του επειδή ήταν ΠΑΣΟΚ», συμπλήρωσε.

«Δεν θα μπορώ να κοιτάξω ούτε στα μάτια τα παιδιά μου αν λέω πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι καλός για την Περιφέρεια αλλά όχι για την Κυβέρνηση», πρόσθεσε ο κ. Κωστακόπουλος και δήλωσε την υποψηφιότητα του στο συνδυασμό Σπηλιόπουλου.