Σα. Απρ 20th, 2024

Σε Αγαθονήσι και Πάτμο ο Γιάννης Παππάς (pics)

Συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις περιοδείες ο πρώην βουλευτής Δωδεκανήσου και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Γιάννης Παππάς. Μετά την Κάλυμνο σειρά είχαν η Πάτμος, το Αγαθονήσι και οι Λειψοί.

Αρχικά ο κ. Παππάς επισκέφθηκε την Πάτμο όπου εισκέφθηκε τον δήμαρχο του νησιού Γρηγόρη Στόικο στο δημαρχιακό μέγαρο Πάτμου, ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησε συναντήσεις με τοπικά στελέχη της ΝΔ, όπου την συζήτηση μονοπώλησαν οι επερχόμενες τριπλές εκλογές και η στρατηγική που θα ακολουθήσει η ΝΔ με στόχο την πρωτιά, τόσο σε αυτοδιοικητικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο.

 

Ο πρώην βουλευτής κατά την παραμονή του στην Πάτμο και το ακριτικό Αγαθονήσι δεν έχασε ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων, αλλά και με τους απλούς κατοίκους των νησιών, οι οποίοι εξέθεσαν στον κ. Παππά τα προβλήματα που ταλανίζουν την καθημερινότητά τους, αλλά και την εγκατάλειψη που βιώνουν από την Πολιτεία. Στο Αγαθονήσι μάλιστα ο πρώην βουλευτής βρέθηκε στο δημοτικό σχολείο, όπου μαζί με τους γονείς παρακολούθησε την παιδική παράσταση «Ο Ψαροτρομάρας» απο το θέατρο κούκλας, ενώ μετά το τέλος της παράστασης συνομίλησε με τους εκπαιδευτικούς αναφορικά με τις ελλείψεις που έρχονται αντιμέτωποι σε καθημερινή βάση.