Κυ. Απρ 14th, 2024

Υποψήφια δήμαρχος Καλαμάτας η Ελένη Αλειφέρη

Την πρόθεσή της να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο της Καλαμάτας στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ανακοίνωσε με γραπτή δήλωσή της η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την Πειραιώς τονίζεται ότι δεν έχει δοθεί ακόμα «γαλάζιο» χρίσμα για την υποψηφιότητα της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, που αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Ολόκληρη η ανακοίνωση υποψηφιότητας για τον δήμο Καλαμάτας της Ελένης Αλειφέρη:

Τιμώντας τη σχέση ειλικρίνειας που έχουμε σφυρηλατήσει όλα αυτά τα χρόνια, έχοντας απόλυτο σεβασμό στοθεμελιώδηθεσμό της Δημοκρατίας, την Αυτοδιοίκηση, την οποία υπηρετώ με συνέπεια και αξιοπιστία επί είκοσι χρόνια, ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ με αίσθημα ευθύνης και αποφασιστικότητας σε εσάς τους δημότες, που θέλετε και οραματίζεστε το άριστο για το Δήμο Καλαμάτας.

Οι νέες προκλήσεις με βρίσκουν δυνατή και έτοιμη να υπηρετήσω με τον καλύτερο τρόπο και να ανταποκριθώ στις ανάγκες του Δήμου Καλαμάτας,όπως διαμορφώνονται με την εφαρμογή του νέου θεσμικού πλαισίου του «Κλεισθένη». Στο νέο αυτό τοπίο απαιτούνται πλέον συνέργειες και συνεργασίες, που μπορώ να κινητοποιήσω,ώστενα πολλαπλασιασθούν οι δυνάμεις εκείνεςπου θα συνεχίσουν την ήδη επιτυχημένη πορεία του Δήμου Καλαμάτας, ενώ παράλληλα θα παρακάμπτουντις πρακτικές του διχασμού, της απραξίας και της μιζέριας.

Ο Δήμος Καλαμάτας προχωρά στο μέλλον με συνετά αλλά και θαρραλέα βήματα, τα οποία οφείλουμε να ενισχύσουμε αξιοποιώντας όλες τις δυνάμεις των συμπολιτών μας.

Έχοντας,αναγνώριση και σεβασμό στο αυτοδιοικητικό δυναμικό που υπηρετεί τον Δήμο Καλαμάτας, επίγνωση των υψηλών απαιτήσεων της θέσεως του Δημάρχου Καλαμάτας, διαθέτοντας την εμπειρία από την 11χρονη θητεία μου σε θέση Δημάρχου και των πέντε ετών στη θέση της Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, σας καταθέτω την απόφαση μου για συγκρότηση ψηφοδελτίου που θα διεκδικήσει την Δημοτική Αρχή της Καλαμάτας στις επερχόμενες εκλογές.

Πιστεύω σε ένα διοικητικό και πολιτικό μοντέλο δημοκρατικής λειτουργίας άμεσο και αποτελεσματικό,το οποίο μπορώ να υπηρετήσω, με γνώση, συνέπεια και αξιοπιστία,όπως άλλωστε αποδεικνύει η μέχρι τώρα πορεία μου στην Αυτοδιοίκηση.

Ήδη εξελίσσεται η πρωτοβουλία μου,για συγκρότηση ικανής αυτοδιοικητικής ομάδας,που πιστεύει, πρωτίστως στο θεσμό αυτό και στη δυναμική της Καλαμάτας,ενώ κυριαρχείται από διάθεση προσφοράς στους πολίτες.

Με αυτά τα χαρακτηριστικά θα οδηγήσει σε νίκη τις «δυνάμεις της δημιουργίας».

Για να είναι εγγυημένο το μέλλοντου Δήμου Καλαμάτας και των πολιτών του.

Καλαμάτα, 12.11.2018

Ελένη Αλειφέρη Καραθανάση