Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Βοιωτίας της παράταξης: “Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας” πραγματοποίησαν περιοδεία στον Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων, την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023, προκειμένου να συναντηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις με πολίτες.
Συγκεκριμένα, επισκέφθηκαν τα χωριά και τις κωμοπόλεις Μαυρομμάτι, Λεοντάρι, Θεσπιές, Άσκρη και Αλίαρτο, ενώ οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στον πρωτογενή τομέα, σε όσα έχουν ήδη γίνει και σε όσα έχει ακόμη ανάγκη ο τόπος για τη βελτιστοποίηση της παραγωγής υπέρ των παραγωγών.
Εκτός από τα πολλά και απολύτως αναγκαία έργα, που ολοκληρώθηκαν ή είναι σε εξέλιξη στην Κωπαΐδα, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στη συνεργασία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με τον Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων για την αξιοποίηση των Κήπων Αλιάρτου!
Ένα αίτημα δεκαετιών, που ικανοποιήθηκε με απόφαση του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού και έτσι ανοίγει ο δρόμος για την ανάδειξη και αξιοποίηση του εμβληματικού πάρκου των 144 στρεμμάτων. Νέες αναπτυξιακές προοπτικές στην ευρύτερη περιοχή, δίνει και το έργο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για τη διαμόρφωση κτιρίου του πρώην Οργανισμού Κωπαΐδας με στόχο τη στέγαση τμημάτων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Τη σημασία της ανάδειξης του Παλαιού Φαλήρου ως τουριστικού προορισμού καθ’ όλη τη διάρκεια του…
Στην ανανέωση και περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας τους προχωρούν ο Δήμος Νέας Σμύρνης και το…
Στην ιστορική διαδρομή και τη διαχρονική προσφορά της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου (ΓΕΑ), η οποία συμπληρώνει…
Ένα νέο, σύγχρονο δημαρχιακό μέγαρο, το οποίο φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την πόλη…
Ο δήμαρχος Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Κωνσταντίνος Μαραγκάκης, ξεκαθαρίζει ότι η ιστορική ονομασία της…
Παράδοση σημαίνει να παραλαμβάνεις έναν τόπο από τις προηγούμενες γενιές και να αισθάνεσαι το χρέος…