Δε. Απρ 29th, 2024

Περιοδεία Φάνη Σπανού στη Βοιωτία: «Διευρύνουμε τους αναπτυξιακούς ορίζοντες της περιοχής»

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Βοιωτίας της παράταξης: “Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας” πραγματοποίησαν περιοδεία στον Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων, την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023, προκειμένου να συναντηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις με πολίτες.

Συγκεκριμένα, επισκέφθηκαν τα χωριά και τις κωμοπόλεις Μαυρομμάτι, Λεοντάρι, Θεσπιές, Άσκρη και Αλίαρτο, ενώ οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στον πρωτογενή τομέα, σε όσα έχουν ήδη γίνει και σε όσα έχει ακόμη ανάγκη ο τόπος για τη βελτιστοποίηση της παραγωγής υπέρ των παραγωγών.

Εκτός από τα πολλά και απολύτως αναγκαία έργα, που ολοκληρώθηκαν ή είναι σε εξέλιξη στην Κωπαΐδα, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στη συνεργασία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με τον Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων για την αξιοποίηση των Κήπων Αλιάρτου!

Ένα αίτημα δεκαετιών, που ικανοποιήθηκε με απόφαση του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού και έτσι ανοίγει ο δρόμος για την ανάδειξη και αξιοποίηση του εμβληματικού πάρκου των 144 στρεμμάτων. Νέες αναπτυξιακές προοπτικές στην ευρύτερη περιοχή, δίνει και το έργο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για τη διαμόρφωση κτιρίου του πρώην Οργανισμού Κωπαΐδας με στόχο τη στέγαση τμημάτων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.