Σα. Απρ 27th, 2024

Σπανός: Συνεχίζουμε μαζί – Ολοκληρώνουμε τον αναπτυξιακό σχεδιασμό μας για την Ευρυτανία

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ευρυτανίας της παράταξης: “Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας” πραγματοποίησαν περιοδεία στον Δήμο Αγράφων, την Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023, προκειμένου να συναντηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις με πολίτες.

Συγκεκριμένα, επισκέφθηκαν το Κερασοχώρι, την Γρανίτσα, το Ραπτόπουλο, τη Δυτική Φραγκίστα, τα Άγραφα και ολοκλήρωσαν την περιοδεία στην εορτάζουσα Παλαιοκατούνα, όπου συναντήθηκαν και με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καρπενησίου κ.κ. Γεώργιο.

Στο πλαίσιο της περιοδείας, ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός ενημέρωσε μεταξύ άλλων για:

  • Τα πολλά αναγκαία οδικά έργα, με σημαντικότερο το δρόμο Άγραφα – Βαρβαριάδα που μπήκε στην τελική ευθεία αποπεράτωσης!
  • Την αξιοποίηση της λίμνης Κρεμαστών, που εξελίσσεται σε νέο αναπτυξιακό πυλώνα της Π.Ε. Ευρυτανίας.
  • Τη στελέχωση των Κέντρων Υγείας και των Περιφερειακών Ιατρείων, που παραμένει μείζον ζητούμενο.
  • Μια σειρά παρεμβάσεων που στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

«Έχουμε βρεθεί πολλές φορές στον Δήμο Αγράφων και πάντοτε διαπιστώνουμε ότι η ομορφιά αυτού του τόπου μπορεί να συγκριθεί μόνο με την ομορφιά των ανθρώπων του!», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και πρόσθεσε:

«Ξαναβρεθήκαμε εδώ, μαζί με τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους της παράταξής μας: “Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας”, προκειμένου να ακούσουμε τους συμπολίτες μας και έπειτα να μιλήσουμε για όσα έγιναν ή έχουν ήδη δρομολογηθεί για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

«Ζητήσαμε να ανανεώσουν τη στήριξή τους στα πρόσωπα και στον αναπτυξιακό σχεδιασμό της ομάδας μας για την Ευρυτανία! Να αναδείξουμε τα πολλά προτερήματα αυτού του τόπου, δίχως να αλλοιώσουμε το φυσικό περιβάλλον αυτής της γης!

«Προσωπικά, ευχαριστώ πολύ κάθε Ευρυτάνα για την υποδοχή και πολύ περισσότερο για τις απλές, καθαρές κουβέντες που ανταλλάξαμε!»