Υποψήφιος δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας ο Άρης Παναγιωτόπουλος

Την υποψηφιότητα του για το δήμο Αρχαίας Ολυμπίας ανακοίνωσε επίσημα ο Άρης Παναγιωτόπουλος.

Στην ανακοίνωση του, ο Α. Παναγιωτόπουλος αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Συνδημότισσες και συνδημότες,Φίλες και φίλοι,

Γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, μένουμε αλλά και δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά στον πιο ιερό και δοξασμένο χώρο της Ελλάδας, έναν τόπο με πλούσια ιστορία, τεράστιες δυνατότητεςκαι ένα σημαντικό ανθρώπινο δυναμικό.

Στον τόπο όπου συναντάται η πανάρχαια ιστορία με τον λαμπρό πολιτισμό.

Στον Δήμο από τον οποίο εκπορεύονται οι οικουμενικές αξίες του Ολυμπισμού, η ειρήνη και η ενότητα.

Αυτός λοιπόν ο Δήμος θα έπρεπε να είναι πρότυπο ανάπτυξης και ο ιδανικότερος τόπος για να ζει και να επισκεφθεί κάποιος.

Για να επιτευχθεί όμως αυτό θα πρέπει ο Δήμος μας μέσα από καινοτόμες ενέργειες και αδιάκοπο αγώνα να ανακτήσει την χαμένη αίγλη του και να αναδείξει τον παγκόσμιο ρόλο του.

Να αποκτήσει μία ισχυρή φωνή στα κέντρα λήψεως των αποφάσεων όπου θα διεκδικεί κάθε εναλλακτικό χρηματοδοτικό εργαλείο και θα μπορεί να σχεδιάσει και να υλοποιήσει ένα στοχευμένο αναπτυξιακό πρόγραμμα.

Να θέσει ως προτεραιότητα την βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής για όλους τους πολίτες σε όλες τις δημοτικές ενότητες και τα χωριά του τόπου μας, που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια φθίνουν και μαραζώνουν.Να αποκτήσει σύγχρονες κοινωνικές δομές για όσους συνανθρώπους μας έχουν πραγματική ανάγκη.

Να εισάγει σύγχρονες τεχνολογίες για να μπορούν οι δημότες και οι επισκέπτες να ενημερώνονται και να εξυπηρετούνται.

Να μπορέσει να προσφέρει σύγχρονες σχολικές και αθλητικές υποδομές καινα διοργανώσει σοβαρές πολιτιστικές εκδηλώσεις και παγκόσμιες αθλητικές διοργανώσεις .

Τώρα είναι η ώρα να αναλάβουμε όλοι οι ενεργοί πολίτες τη δική μας ευθύνη, να βγούμε μπροστά και να πάμε την Αρχαία Ολυμπία πιο ψηλά.

Με όλα αυτά ριζωμένα βαθιά στο μυαλό και στην καρδιά μου, έχοντας πλήρη επίγνωση του ειδικού βάρους της ιστορίας του τόπου μου, των αδήριτων αναγκών αλλά και των ευθυνών που απαιτούν οι στιγμές,

αντιλαμβανόμενος την πολιτική, ως σχέση αλήθειας και εμπιστοσύνης με τον πολίτη, απαλλαγμένη επιτέλους από παθογένειες, υστερόβουλες επιδιώξεις και νοσηρότητες του παρελθόντος,

με σεβασμό στις αξίες, με ειλικρίνεια, με διαφάνεια και εντιμότητα απέναντι στους συνδημότες μου, με το βλέμμα στο μέλλον, στο νέο, στο αληθινό, με σχέδιο για το αύριο, με ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του Δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας με τον συνδυασμό ΟΛΥΜΠΙΑ, ΠΡΩΤΟΣ ΔΗΜΟΣ.Σε μια εποχή που η γενιά που εκπροσωπώ χάνει την εμπιστοσύνη της στην πολιτική, επιδιώκω να αγωνιστώ με όραμα και ζήλο, γκρεμίζοντας τα τείχη της δυσπιστίας ανάμεσα στον Δήμο και τον πολίτη.

Με συναίσθηση ευθύνης και πραγματική αγάπη για τον τόπο μας, νέοι άνθρωποι με διάθεση προσφοράς πλαισιωμένοι από ενεργούς πολίτες με εμπειρία στην αυτοδιοίκηση, ενώνουμε δυνάμεις και δηλώνουμε την απόφασή μας να αγωνιστούμε για τον τόπο μας.

Με πίστη, επιμονή και με τη δική σας στήριξη και εμπιστοσύνη μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Μπορούμε να κάνουμε το Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας ΠΡΟΤΥΠΟ ΔΗΜΟ.

Σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να βάλουν το “εμείς” πάνω από το “εγώ”, να κατανοήσουν ότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε, να λειτουργήσουμε μετο βλέμμα στις επόμενες γενιές γιατί…ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Με τιμή,

Αριστείδης Παναγιωτόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας“