Πε. Μαρ 28th, 2024

Συνάντηση Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη με τον νέο Ειδικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Γρηγόρη Ζαφειρόπουλο

Θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και ζητήματα που αφορούν τον Δήμο Πειραιά, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη με τον νέο Ειδικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κ. Γρηγόρη Ζαφειρόπουλο.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, ανέφερε:

«Συναντήθηκα με τον νέο Ειδικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κ. Γρηγόρη Ζαφειρόπουλο. Του ευχήθηκα καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και συζητήσαμε μια σειρά θεμάτων που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και φυσικά για θέματα που αφορούν τον Δήμο του Πειραιά. Ο κ. Ζαφειρόπουλος έχοντας διατελέσει, μεταξύ άλλων, Δήμαρχος σε μεγάλο δήμο, γνωρίζει τα θέματα, τα προβλήματα και τις ανάγκες και από τις δυο πλευρές και είμαι βέβαιος ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, ώστε να βελτιωθεί η συνεργασία όλων των δήμων της Αττικής με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση».