Για τις εργασίες αναβάθμισης του Δημοτικού Κολυμβητήριου Αμαρουσίου ενημερώθηκε ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου κατά την επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις, την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου.
Τόσο ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Πολιτισμού Γιάννης Νικολαράκος όσο και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Βαγγέλης Κάββαλος, παρουσία στελεχών των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, παρουσίασαν στον Δήμαρχο την πρόοδο του έργου που αφορά στην Ενεργειακή & Ηλεκτρομηχανολογική Αναβάθμιση, Ανακαίνιση Αποδυτηρίων & WC και Ανακαίνιση των εξωτερικών υποδομών.
«Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αμαρουσίου αποτελεί πλέον ένα χώρο “πρότυπο ευεξίας” για όλες τις ηλικίες, στα Βόρεια Προάστια. Τα χιλιάδες μέλη του απολαμβάνουν άριστες υπηρεσίες σε όλα τα επίπεδα. Επιπλέον οι αθλητικοί σύλλογοι της πόλης μας έχουν τη δυνατότητα να πρωταγωνιστήσουν – και το κάνουν ήδη με επιτυχία – στα υδάτινα αθλήματα. Τέλος η εξοικονόμηση ενέργειας & λειτουργικού κόστους που καταφέραμε αυτούς τους δύσκολους καιρούς φτάνει το 50% με παράλληλη μείωση στο ίδιο ποσοστό της εκπομπής ρύπων.
Είμαστε περήφανοι για τα έργα μας σε όλους τους τομείς και πολύ ικανοποιημένοι που και οι αθλητικές μας υποδομές – μέρος του συνολικού προγράμματος – κάθε μέρα που περνά, παίζουν καθοριστικό ρόλο στην γενικότερη ανάπτυξη του Αμαρουσίου»
Από παιδιά με τα ποδήλατά τους γέμισε η πλατεία Κοραή στο κέντρο του Πειραιά, που…
Την εκδήλωση του 4amea – Πανελλαδικού Υποστηρικτικού και Κοινωνικού Δικτύου AμεΑ, η οποία πραγματοποιήθηκε στην…
Η αντιπλημμυρική προστασία των περιοχών της Αχαΐας και η διευθέτηση των ρεμάτων σε όλη την…
Αφιερωμένη στη βράβευση των εθελοντών και χορηγών των δράσεων Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ήταν η εκδήλωση που…
Στις επιπτώσεις από τη λειτουργία της χωματερής και τη διαχείριση των απορριμμάτων, με γνώμονα την…
Την υποχρέωση των πολιτών να καθαρίσουν οικόπεδα και ακάλυπτους χώρους που τους ανήκουν μέχρι και…