Τρ. Μαρ 19th, 2024

Θεσσαλονίκη: Ο Ζέρβας υποδέχθηκε Τσούνη με… «αν θυμηθείς τ’ όνειρό μου» (Βίντεο)

Τον νέο πρέσβη των ΗΠΑ, Τζορτζ Τσούνη, υποδέχθηκε στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ειδικότερα, ο κ. Τσούνης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης στις 12:15, ενώ στις 14:30 θα βρεθεί στο κτίριο της «Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας», όπου θα συνομιλήσει με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα.

Στη συνέχεια, στις 15:45, θα επισκεφτεί το Εβραϊκό Μουσείο Θεσσαλονίκης, ενώ αύριο αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Σταύρο Καλαφάτη. Μάλιστα, ο κ. Ζέρβας επέλεξε να υποδεχθεί τον νέο πρέσβη των ΗΠΑ με ένα τραγούδι από το τζουκ μποξ που υπάρχει στη δημαρχείο και, συγκεκριμένα, το «Αν Θυμηθείς τ’ Όνειρό μου». Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Τσούνης «ο πρόεδρος Μπάιντεν έχει πολλά αισθήματα για την Ελλάδα», ενώ τόνισε ότι η συνάντηση με του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο των ΗΠΑ ήταν πολύ επιτυχημένη, καθιστώντας τις σχέσεις ΗΠΑ-Ελλάδα πιο στενές από ποτέ.

Κάνοντας χιούμορ, ο Τζορτζ Τσούνης είπε κάνοντας ότι ανάλογα με το που πηγαίνει ο Αμερικανός πρόεδρος παίρνει και την ανάλογη κατάληξη, Μπαϊντενακης στην Κρήτη Μπαιντενοπουλος στην Πελοπόννησο, με τον Ζέρβα να απαντά ότι εδώ θα είναι Μπαϊντενίδης.