Δε. Απρ 15th, 2024

Επτά νέους υποψηφίους ανακοίνωσε ο Νίκος Καραπάνος για τον δήμο Μεσολογγίου

Ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Νίκος Καραπάνος, έχει ανεβάσει ρυθμούς εν όψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, προκειμένου να εξασφαλίσει την επανεκλογή του. Τις τελευταίες ημέρες το επιτελείο του δουλέυει ασταμάτητα πάνω στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού του «Δήμος για τα παιδιά μας», με φρέσκα ονόματα αλλά και έμπειρα αυτοδιοικητικά στελέχη.

Την τελευταία εβδομάδα ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου ανακοίνωσε τις εξής υποψηφιότητες:

Στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου  

Την Θεοπίστη (Θεώνη) ΚολοβούΠτυχιούχο ΤΕΦΑΑ, ελευθ. Επαγγελματία ιδιοκτήτρια γραφείου Γενικών Ασφαλειών και Ταχυμεταφορών και δασκάλα παραδοσιακών χορών.

Την ΧριστίναΠρασσά, ελευθ. Επαγγελματία, προπονήτρια Ποδοσφαίρου και πρώην παίκτρια της Εθνικής Ομάδας Γυναικών στο Ποδόσφαιρο.

Τον Αναστάσιο Βασιλείου του Χρήστου, Πτυχιούχο Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Λογιστή.

Την Αικατερίνη Καραγκούνη Κορδάτου, Πτυχιούχο ΤΕ Μηχανολογίας Μηχανικό, πολιτική υπάλληλο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Στο Αιτωλικό

Τον Δημήτρη Καραδήμα, π.  Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Αιτωλικού με το συνδυασμό του Ν. Γαλάνη ο οποίος διετέλεσε κατά τη θητεία του Αντιδήμαρχος Έργων και Πρόεδρος Παιδικών Σταθμών. Εξελέγη και πάλι δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Π. Κατσούλη, υπηρετώντας ως Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης.

Την Νίκη Γιαννιώτη, Ιδιωτική υπάλληλο

Τον Γιώργο Τσίρκα του Ιωάννη (Σταμνά), Υπάλληλο Πυροσβεστικής Υπηρεσίας