Πε. Απρ 25th, 2024

Το Σάββατο ανακοινώνει υποψηφιότητα ο Σταμάτης Μαλέλης για το Βόρειο Αιγαίο – Επιβεβαίωση του E-ota

Υποψήφιος για την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα είναι ο Σταμάτης Μαλέλης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του ενθέτου e-ota της εφημερίδας Παραπολιτικά.

Ο δημοσιογράφος και διευθυντής ειδήσεων του MEGA με καταγωγή από την Μυτιλήνη, θα ανακοινώσει ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητα του σε συνέντευξη Τύπου το Σάββατο στο ξενοδοχείο Lesvion στην προκυμαία Μυτιλήνης στις 13:00 το μεσημέρι.

Τι έγραφε το δημοσίευμα του E-ota της εφημερίδας Παραπολιτικά το Σάββατο 29/4

Το σενάριο για πιθανή υποψηφιότητα του Σταμάτη Μαλέλη για την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 έχει επανέλθει το τελευταίο διάστημα στο προσκήνιο, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοσιογράφος πριν το καλοκαίρι αναμένεται να ανακοινώσει τις προθέσεις του για τις περιφερειακές κάλπες. Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν τα σενάρια, η υποψηφιότητα Μαλέλη στο Βόρειο Αιγαίο αναμένεται να προκαλέσει σημαντικές αναταράξεις στον αυτοδιοικητικό χάρτη της περιοχής, όπου μέχρι στιγμής την πρόθεσή του να επαναδιεκδικήσει τον περιφερειακό θώκο έχει εκφράσει ο νυν περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης. Στο στρατόπεδο της ΝΔ έχει ακουστεί το όνομα του Αντιπροέδρου της Βουλής Χαράλαμπου Αθανασίου και της οικονομολόγου Μαριάνθης Καφετζή – Ραυτοπούλου. Πάντως, όσον αφορά τον Σταμάτη Μαλέλη, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η σκέψη να ηγηθεί περιφερειακού ψηφοδελτίου υπήρχε και στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, ωστόσο ο ίδιος ανταποκρίθηκε στην επιθυμία της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά να παραμείνει επικεφαλής του Τομέα Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, συμμετέχοντας παράλληλα στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στη Β’ Πειραιά.