Πα. Απρ 19th, 2024

H συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Αττικής Νίκου Πέππα με τον πρωθυπουργό – Τι συζητήθηκε

Μπορεί να φάνηκε ότι πέρασε στα «ψιλά», λόγω της κατάστασης που δημιουργήθηκε από την κακοκαιρία, ωστόσο η συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών της Περιφέρειας  Αττικής Νίκου Πέππα με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, έχει τη δική της ιδιαίτερη σημασία.

Για όσους δε γνωρίζουν, οι δύο άνδρες συνδέονται με μία προσωπική σχέση αλληλοεκτίμησης και δε χάνουν ευκαιρία όποτε βρεθούν να συζητάνε για την αυτοδιοικητική και πολιτική επικαιρότητα. Ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής έχει μακρά αυτοδιοικητική εμπειρία και είναι από τα πρόσωπα εκείνα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να ακούει και να συνομιλεί.

Ο Νίκος Πέππας βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Μέγαρου Μαξίμου όπου συζήτησε με τον πρωθυπουργό για τα θέματα της πανδημίας αλλά και για τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, έναν τομέα στον οποίο συμβάλλει ουσιαστικά η Περιφέρεια Αττικής. Η συνάντηση έγινε λίγο πριν την έλευση της «Ελπίδας» και δεν ήταν στο μενού της κουβέντας η κατάσταση που δημιουργήθηκε.

Τον ενημέρωσε, όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτησή του, γενικότερα για το έργο και τον προγραμματισμό που έχει θέσει η Περιφέρεια Αττικής και τόνισε ότι “υπάρχει η συναντίληψη πως όλοι μαζί Κεντρική Διοίκηση του Κράτους και Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να δουλέψουμε για να απαλύνουμε τις επιπτώσεις της πανδημίας και σίγουρα η πρόθεση και πολιτική βούληση του Πρωθυπουργού είναι ισχυρή και δεδομένη¨.

Δείτε την ανάρτηση του Νίκου Πέππα: