Πε. Ιούν 20th, 2024

Περιοδεία του Αμερικανού Πρέσβη στη Στερεά Ελλάδα – Με τον περιφερειάρχη Φάνη Σπανό στην Sabo Group στο Βασιλικό Ευβοίας

Τη Sabo Group, τον Όμιλο εταιρειών με έδρα το Βασιλικό Ευβοίας, έντονη εξαγωγική δραστηριότητα στον τομέα βιομηχανικών λύσεων και των κατασκευών και παρουσία στην Αμερική επέλεξε να επισκεφθεί ο Πρέσβης των ΗΠΑ Geoffrey R. Pyatt κατά την περιοδεία του στη Στερεά Ελλάδα συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό και στελέχη της Πρεσβείας αλλά και της Περιφέρειας.

Ο Αμερικανός Πρέσβης ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ομίλου που πέτυχε ένα success story η οποία ξεκινώντας από μία οικογενειακή επιχείρηση, κατάφερε να κατακτήσει τις διεθνείς αγορές και να κάνει το Made in Greece, έννοια εφάμιλλη της υψηλής ποιότητας και της αξιοπιστίας απασχολώντας παραπάνω από 350 άτομα.

Ιδιαίτερα ενημερωμένος ο κ. Pyatt για την πορεία και τις δραστηριότητες της SABO S.A., στις ΗΠΑ αλλά και σε άλλες χώρες, ξεναγήθηκε -υπερδιπλασιάζοντας τον προβλεπόμενο χρόνο- και συνομίλησε εκτενώς με την Διοίκηση της εταιρείας για τους επιμέρους τομείς -Industrial Solutions, Heavy Clay, Environmental, Power & Automation, Heavy Industry, Marine Services και για τις θυγατρικές εταιρείες του Ομίλου, Sicap και Sabo Filiere καθώς και τις εταιρείες σε Ιταλία, Ρουμανία και Βραζιλία.

Κατά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του ο Αμερικανός Πρέσβης συνεχάρη τον εμπνευστή της εταιρείας Δημήτρη Κοίλιαρη και τις CEO Ομίλου Ματίνα Κοίλιαρη και CEO Sabo Ευγενία Κοίλιαρη τόσο για την επέκταση της SABO όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και σε πάνω από 50 χώρες ανά τον κόσμο όσο και για την επιτυχημένη πορεία της τις τελευταίες περίπου τέσσερις δεκαετίες καθώς, όπως ο ίδιος επεσήμανε, σπάνια βλέπει μια τόσο καλά οργανωμένη επιχείρηση με άρτια καθετοποίηση.