Πα. Μαρ 29th, 2024

Έτοιμα το νηπιαγωγείο και το δημοτικό της Βαρυμπόμπης μετά τις φωτιές – Ευχαριστίες του δημάρχου στις Κτιριακές Υποδομές

Ετοιμα να λειτουργήσουν τη Δευτέρα είναι το νηπιαγωγείο και το δημοτικό της Βαρυμπόμπης, που υπέστησαν ζημιές από τις πρόσφατες πυρκαγιές, για να φιλοξενήσουν τους/τις μαθητές-τριες της περιοχής. Στα κτίρια εργάζονται πυρετωδώς τα συνεργεία της ΚΤΥΠ και του Δήμου, ώστε να επιδιορθωθούν οι ζημιές και να αποκατασταθεί ο περιβάλλων χώρος.

Σε σχετική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός ενημερώνει για την εξέλιξη των εργασιών:

” Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Διευθύνοντος Συμβούλου του φορέα «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» κ. Γιάνναρη – και τον ευχαριστώ ιδιαίτερα γι’ αυτό-, μετά την επικοινωνία που είχαμε με θέματην αποκατάσταση του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού της Βαρυμπόμπης. Τα σχολεία υπέστησαν ζημιές από τις πυρκαγιές του Αυγούστου και ήδη γίνεται ένας αγώνας δρόμου ούτως ώστε να είναι έτοιμα στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Μετά από διαδικασίες εξπρές τα συνεργεία της ΚΤΥΠ ήδη εργάζονται στα δύο κτίρια, ενώ και ο Δήμος Αχαρνών θα φροντίσει να αποκαταστήσει τον περιβάλλοντα χώρο, προκειμένου το σχολείο να είναι έτοιμο και ασφαλές να υποδεχτεί τα παιδιά σε λίγες μέρες”.